Prinssi Charlesin koskettava puhe sai häävieraat kyynelehtimään: "Hän oli selkeästi liikuttunut Harryn puolesta"

Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn häät huipentuivat James Bond -tyyliin 1:11

Prinssi Charles piti tunteikkaan puheen prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häävastaanotolla. 

VIDEO: Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn häät huipentuivat James Bond -tyyliin

Prinssi Charles kuvaili puheessaan, kuinka liikuttunut hän oli katsoessaan nuoremman poikansa prinssi Harryn menevän naimisiin elämänsä rakkauden herttuatar Meghanin kanssa. Hän kertoi muistavansa vielä elävästi sen, kun prinssi Harry oli vauva. 

600 sadan vieraan vastaanotolla St. Georgen juhlasalissa ei näkynyt kuivia silmäkulmia, kun Charles puhui lämpimästi "rakkaasta kunnon Harrysta" ja siitä millainen mies hänen pojastaan on kasvanut. Prinssi Charles kuvaili kuinka koskettavaa oli katsoa hänen pienen poikansa jatkavan eteenpäin elämässään. 

Paikalla olleet vieraat kertoivat Charlesin toivottaneen herttuatar Meghanin ja hänen äitinsä Doria Raglandin lämpimästi Windsoriin sekä hänen perheeseensä. Prinssi Charlesin nähtiin pitävän kättään Raglandin ympärillä useaan otteeseen vastaanoton aikana. 

Prinssi Harryn hyväntekeväisyysjärjestö Sentebalen puheenjohtajan Johnny Hornbyn mukaan häävastaanotolla oli erittäin lämmin tunnelma ja puheet olivat hauskoja sekä koskettavia.

– Prinssi Charles oli selkeästi liikuttunut tästä hetkestä ja prinssi Harryn puolesta, Hornby kertoo. 

Prinssi Harry piti myös spontaanin puheen, jossa hän teki selväksi olevansa maailman onnellisin mies. Harry puhui ylitsevuotavasti siitä kuinka kauniilta hänen uusi vaimonsa näytti.

Harry kirvoitti myös naururemakan muistuttaessaan vieraitaan siitä missä he olivat ja kielsi heitä olemaan liian riehakkaita ja häiritsemään naapureita lähtiessään linnasta. Hän sai aikaan myös sydämellistä röhönaurua yleisössä luvatessaan, että amerikkalaiset eivät tulisi varastamaan linnan miekkoja. 

Lopetellessaan puhettaan prinssi Harry kysyi vitsaillen, osasiko kukaan paikalla olleista soittaa pianoa. Tämän jälkeen hän esitteli yleisölle Elton Johnin, joka esitti useita hittejään mukaan lukien herttuatar Meghanille omistetun kappaleen Tiny DancerYour Song sekä Circle of Life.

Lähde: Telegraph

Lue myös:

    Uusimmat