Innostunut sulhaspoika varasti show'n kuninkaallisissa häissä – isä kertoo mikä sai aikaan pienen pojan reaktion

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häissä huomion varasti hetkeksi herttuattaren huntua kantanut sulhaspoika Brian Muroney, joka innostui kuultuaan trumpetin soivan.

VIDEO: Meghan saapui hääpaikalle ajallaan

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan vihittiin lauantaina 19. toukokuuta St. Georgen kappelissa. Yksi parin sulhaspojista, 7-vuotias Brian Mulroney nousi häiden hauskimman kuvan tähdeksi. 

Televisiolähetystä häistä seuranneet näkivät, kuinka Mulroney kantoi herttuatar Meghanin huntua tämän astuessa St. Georgen kappeliin. Ennen matkaa alttarille herttuatar pysähtyi hetkeksi ja kuva siitä jäi historiaan. Herttuattaren takana nähtiin leveästi hymyilevä Mulroney, joka näytti olevan innostuksesta soikeana. 

Brian Mulroneyn isä Ben Mulroney, joka on naimisissa herttuattaren parhaan ystävän kanssa, selitti syyn poikansa innostuneen ilmeen takana kanadalaisessa tv-ohjelmassa tiistaina 22. toukokuuta. 

– Kysyin häneltä ja hän kertoi ettei ollut koskaan aikaisemmin kuullut trumpettia. Luulen että kun hän käveli sisään ja näki kaikki ne ihmiset ja kukat, joista mitään ei ollut ollut siellä harjoitusten aikana. 

Mulroneyn mukaan seremoniassa mukana olleilla lapsilla, joihin lukeutui myös Brianin kaksoisveli John sekä Mulroneyn nelivuotias tytär Ivy, oli erittäin hauskaa. 

– Harjoituksissa oli ollut niin paljon puhetta siitä, että kaikki on saatava kohdilleen, ja nämä lapset ovat niin pieniä. Etukäteen huolehdittiin paljon siitä, ettei kaikki mene niinkuin pitäisi, mutta heillä oli todella hauskaa. Ja minulle kaikista eniten ylpeyttä antoi se, ettemme laittaneet heille niin paljon paineita tässä asiassa, ettei se olisi ollut heille hauskaa. 

Brian, John Ivy ja muut sulhaspojat ja morsiusneidot suoriutuivat tehtävästään mallikkaasti ja poseerasivat myös hienosti prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin virallisia hääkuvia varten. Kuvat ottanut valokuvaaja Alexi Lubomirski paljasti hiljattain, että lapsia täytyi lahjoa karkilla jotta he katsoisivat kameraan.

– Kuulin, että jotkut lapset alkoivat itkeä takana ja siinä oli vähän kaaosta. Ja sitten kuulin taikasanat takanani, joka oli Smarties.

– Heti kun lapset tulivat kuvauaspaikalle, huusin välittömästi, että "kuka pitää Smartieseista?" Kaikki nostivat kätensä ja hymyilivät, ja luulen että jopa jotkut aikuiset nostivat kätensä. 

Lähde: Huffington Post 

Lue myös:

    Uusimmat