Prinsessa Eugenien synnytys lähestyy kovaa vauhtia – tällaisessa raskaustyylissä hänet on nähty

1:49
Prinsessa Eugenien ja Jack Brooksbankin satuhäitä vietettiin lokakuussa 2018

Hello Magazine kertoo, että prinsessa Eugenien esikoisen on määrä syntyä helmikuun puolivälissä.

Kuningatar Elisabet saa pian jo yhdeksännen lapsenlapsenlapsensa, kun prinsessa Eugenien synnytys lähestyy kovaa vauhtia.

Vuonna 2018 Jack Brooksbankin kanssa avioitunut prinsessa julkisti syyskuussa uutiset tulevasta perheenlisäyksestä Instagram-tilillään. Päivityksessään hän kertoi, että pariskunnan esikoisen on määrä syntyä alkuvuodesta 2021.

Nyt tieto lasketusta ajasta on täsmentynyt. Hello Magazine uutisoi, että laskettu aika on helmikuun puolivälissä, eli vain noin kuukauden kuluttua.

Koska raskaus on ajoittunut korona-aikaan, ei Eugenieta ole nähty hovin tapahtumissa tai muissakaan kuninkaallisten suosimissa tilaisuuksissa. Syksyllä, kun rajoitukset eivät olleet Britanniassa yhtä tiukat kuin nyt, hän tallentui kuviin pariin otteeseen maski kasvoillaan.

Molemmilla kerroilla kasvavasta vauvavatsasta nähtiin vain vilaus, sillä prinsessa ei jäänyt poseeraamaan kameroille Lontoon kaduilla. Yllään hänellä oli molemmilla kerroilla polvipituinen mekko sekä syystakki.

Eugenie ja Jack tutustuivat toisiinsa aikoinaan laskettelulomalla Sveitsin Verbierissä vuonna 2010 ja rakkauden on kerrottu roihahtaneen heti ensisilmäyksellä. Jackin on tosin kerrottu kuuluneen Eugenien serkun prinssi Harryn kaveripiiriin jo aiemmin. 

Pari joutui raskauden aikana keskelle erikoista kohua, kun he muuttivat prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin omistuksessa olevaan Frogmore Cottageen. Vain kuusi viikkoa myöhemmin heidän uutisoitiin muuttaneen pois talosta, jossa Sussexin herttuapari ei ole itse käynyt kertaakaan sen jälkeen, kun he jättivät viime vuonna brittihovin ja muuttivat Pohjois-Amerikkaan.

Prinsessa Eugenien puolisoineen on kerrottu sen sijaan olleen joulusta lähtien prinsessan vanhempien prinssi Andrew’n ja tämän ex-vaimon Sarah Fergusonin tiluksilla. Tämän on spekuloitu johtuvan siitä, että ensikertaa äidiksi tuleva prinsessa haluaa olla oman äitinsä lähellä herkkänä aikana. 

Asiantuntijat arvelivat hiljattain parin pysyttelevän sukulaistensa luona jopa lapsen syntymään asti. Hello Magazinen tietojen mukaan pian vanhemmiksi tuleva pari viettäisi kuitenkin jälleen aikaa Frogmore Cottagessa.

Talon on spekuloitu olevan ihanteellinen perheelle, sillä Harry ja Meghan remontoivat sen mieleisekseen isolla rahalla odottaessaan omaa esikoistaan Archieta, joka täyttää keväällä kaksi vuotta.

Hello Magazinen mukaan Eugenie ja Jack muuttivat Frogmore Cottageen prinssi Harryn ehdotuksesta. Serkusten tiedetään olleen aina läheisiä keskenään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja