Prinsessa Eugenien aviomies juhli luksusjahdilla vähäpukeisten naisten seurassa – työpaikka meni vaihtoon

3:34:22
Prinsessa Eugenie ja Jack Brooksbank avioituivat lokakuussa 2018 - tältä satumaisissa häissä näytti

Prinsessa Eugenien aviomies Jack Brooksbank on vaihtanut työpaikkaa sen jälkeen, kun tämä bongattiin kesällä juhlimasta luksusjahdilla vähäpukeisessa naisseurassa.

Britannian prinsessa Eugenien aviomies Jack Brooksbank on vaihtanut työpaikkaa. Asiasta uutisoivan Hello Magazinen mukaan käänne tapahtui sen jälkeen, kun Brooksbank ikuistettiin aiemmin kesällä juhlimasta luksusjahdissa vähäpukeisessa naisseurassa.

Brittilehti kertoo, että Brooksbank on siirtymässä biletyksestä seuranneen kohun jälkimainingeissa toisiin työtehtäviin. Brooksbank on työskennellyt Casamigos-tequilabrändin palveluksessa, mutta on lehden mukaan siirtymässä kohun jälkeen töihin kirjapitoyrityksen johtotehtäviin. Daily Mailin tietojen mukaan hän on siirtymässä isänsä George Brooksbankin tehtäviin.

George Brooksbank vetäytyi kesällä eläkkeelle kaikessa hiljaisuudessa. 72-vuotias liikemies sairasti aiemmin koronaviruksen aiheuttaman taudin hyvin vakavana. Siitä sen sijaan ole tietoa, aikooko Jack Brooksbank luopua uuden työn myötä kokonaan tehtävistään tequilabrändin parissa.

– Nyt kun hänen isänsä vetäytyi eläkkeelle, Jackin on aika siirtyä vakavampiin tehtäviin ja tukea perhetään, Daily Mailin lähde kertoi.

Brooksbankin bileillasta nousi kohu, sillä hänen ja prinsessa Eugenien esikoispoika August on vasta alle vuoden vanha. Hello Magazinen mukaan prinsessan äiti ja oman osuutensa skandaaleista saanut Sarah Ferguson riensi nopeasti puolustamaan vävyään.

– Jack, joka päätyi etusivuille, on hyvin rehellinen mies. Hän on yksi suosikkihenkilöistäni. Itse asiassa kutsun häntä James Bondiksi, anoppi paljasti tapahtumassa, jossa hän oli mainostamassa uutta kirjaansa.

– Hän on loistava isä ja upea aviomies, hän vielä lisäsi ja sanoi, että hänen näkemyksensä mukaan juhlat liittyivät Brooksbankin työ Casamigos-tequilabrändin parissa.

– Mielestäni on todella tärkeää Jackin vuoksi tehdä tämä selväksi.

Prinsessa Eugenie ja Jack Brooksbank avioituivat lokakuussa 2018. Pian kolmatta hääpäiväänsä viettävä pari on pitänyt kuitenkin yhtä jo yli kymmenen vuotta. Myös prinsessa Eugenie on kehunut aviomiehensä olevan loistava isä reilun puolen vuoden ikäiselle August-pojalle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja