Prinsessa Dianan veljentyttären hulppea häämatka 30 vuotta vanhemman miljardöörirakkaan kanssa: Poseeraa toinen toistaan näyttävämmissä kuvissa

Prinsessa Dianan veljentytär Kitty Spencer avioitui heinäkuussa ja julkaisee Instagramissa toinen toistaan upeampia kuvia häämatkaltaan Italiasta.

Prinsessa Dianan veljentytär Lady Kitty Spencer, 30, avioitui heinäkuussa Italiassa Michael Lewisin kanssa. 62-vuotiaan Lewsin olevan miljardööri, ja parin häitä vietettiinkin hulppeissa puitteissa Rooman liepeillä Frascatissa.

Tuore rouva on julkaissut 24. heinäkuuta vietettyjen häiden jälkeen edelleen toinen toistaan näyttävämpiä kuvia Italiasta. People-lehden mukaan pari on kiertänyt häämatkallaan useammassa eri kohteessa saapasmaassa. Viimeisimpänä Kitty julkaisi värikkään kuvan kuvaukselliselta Amalfin rannikolta.

Peoplen tietojen mukaan Italialla on erityinen paikka Kittyn sydämessä, sillä hän on opiskellut Firenzessä kolmen vuoden ajan. Tämän vuoksi ei olekaan ihme, että hän kutsuu useammassa kuvassa Italiaa lempipaikakseen ja että maa valikoitui hää- ja häämatkakohteeksi.

Amalfin rannikon lisäksi Kitty on viihtynyt kesän aikana myös juuri hänelle tutuilla seuduilla Firenzessä sekä Roomassa, mistä hän julkaisi kuvan yhdessä siskojensa Eliza ja Amelia Spencerin kanssa.

Häiden aikana Spencerin yllä nähtiin useita asukokonaisuuksia, jotka olivat poikkeuksetta italialaisen Dolce&Gabbanan luomuksia. Mallinakin uraa tehnyt Spencer on toiminut merkin mainoskasvona aiemmin, ja poseeraa myös muissa Italiasta julkaisemissaan kuvissa poikkeuksetta brändin asuissa.

Kitty sisaruksineen on prinsessa Dianan nuoremman veljen jaarli Charles Spencerin jälkikasvua. Spencerin sisarukset ovat olleet tuttu näky seurapiiritapahtumissa. Näyttävä kolmikko käänsi katseita jo kymmenen vuotta sitten serkkunsa prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen häissä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja