Prinsessa Eugeniella ja Jack Brooksbankilla on edessään muutosten vuosi – parin huhutaan muuttavan

Pariskunnan uskotaan muuttavan suurempaan asuntoon.

Prinsessa Eugeniella on edessään merkittävä vuosi. Prinsessa perheineen ilmoitti aikaisemmin tammikuussa, että heidän esikoisensa August tulee saamaan pikkusisaruksen. 

Pienokaisen on määrä saapua maailmaan tulevan kesän aikana, muutama kuukausi kuningas Charlesin kruunajaisten jälkeen. Pariskunnan tuleva vauva on 13. sijalla kruununperimysjärjestyksessä.

Hellon mukaan Eugeniella ja hänen aviomiehellään Jack Brooksbankilla on edessään myös toinen suuri mullistus, sillä perheen kerrotaan suunnittelevan muuttoa. 

Toistaiseksi pariskunta viettää aikaa sekä Portugalissa että Lontoossa. Perhe päätti muuttaa osittain Portugaliin Brooksbankin töiden perässä, sillä hän on työskennellyt kiinteistömagnaatti Mike Meldmanin kanssa auttaen hallitsemaan 300 kodin kehitysprojektia.

Parin toinen koti löytyy Lontoosta. Uskotaan, että Eugenie ja Jack ovat asuneet Nottingham Cottagessa Kensingtonin palatsin alueella. Asunto tunnetaan yleisesti nimellä Nott Cott ja sen kuvaillaan olevan kodikas kahden makuuhuoneen kiinteistö. Sellaisenaan pariskunta saattaa pitää sitä liian pienenä kasvavalle perheelleen.

Asunto on sama, Walesin prinssi William ja prinsessa Catherine asuivat kuuluisasti avioiduttuaan vuonna 2011. Rakennuksessa ovat asuneet myös prinssi Harry ja herttuatar Meghan ennen muuttoaan Frogmore Cottageen Windsoriin. 



Lue myös:

    Uusimmat