Prinssi William ja herttuatar Catherine haluavat muuttaa – nykyisen kodin miljoonaremontti valmistui juuri

Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa 0:54
Tasapainottelu työn ja perheen välillä ei ole aina helppoa – prinssi William oli nukahtaa kirkossa prinssi Louisin syntymän jälkeen.

Perheen asunnon remonttia rahoitettiin miljoonien edestä julkisilla varoilla.

Prinssi William ja herttuatar Catherine suunnittelevat muuttoa lastensa kanssa Kensingtonin palatasista, jossa he ovat asuneet vakituisesti vuodesta 2017 lähtien. 

Perheen uusi osoite sijaitsisi kuningatar Elisabetin tapaan Windsorin kartanossa. Mahdollinen osoitteenmuutos on yllättänyt kuninkaalliset asiantuntijat, sillä pariskunta on käyttänyt huomattavan rahasumman Kensingtonin palatsin asuntonsa kunnostamiseen.

– Eräs herttuan vanhempi avustaja kertoi minulle henkilökohtaisesti, kun miljoonia julkisia varoja käytettiin Kensingtonin palatsin Cambridgen asuntoon 1A, että se olisi heidän tukikohtansa, kun Williamista tulee kuningas, kuninkaallinen asiantuntija Robert Jobson twiittasi.

Vuoden 2014 Suvereign Grant -raportin mukaan prinssi William ja Kate käyttivät 4,5 miljoonaa puntaa veronmaksajien rahoja kahden vuoden aikana asuntonsa rakennustöihin. Työ sisälsi mittavat kattokorjaukset ja asbestin poiston.

Lisäksi pariskunta maksoi yksityisesti toisen keittiönsä täydentämisestä, jotta se sopisi virallisten tapahtumien työkeittiöksi.

Kuninkaallisfanit ottivat tilanteeseen pikaisesti kantaa muistuttamalla, että myös Williamilla ja Katella on oikeus muuttaa mieltään niin kuin yksittäisellä kansalaisellakin. 

Lähde: Expressen

Lue myös:

    Uusimmat