Povipommi Katie Price täytti 42 vuotta – 14-vuotialta Juniorilta nasakka kuitti äidille

Katie Pricen poika Junior Andre onnitteli äitiään tämän syntymäpäivänä Instagramissa, mutta ei malttanut olla vitsailematta tämän iästä.

Povipommi ja kohujulkkis Katie Price täytti perjantaina 22. toukokuuta 42 vuotta. Myös Pricen 14-vuotias poika Junior Andre julkaisi äidilleen onnitteluviestin omalla Instagram-tilillään. Poika heitti samalla nasakan lohkaisun äidilleen tämän iästä, kun julkaisi somessa viime syksynä otetun kuvan, jossa hän poseeraa äitinsä kanssa.

– Hyvää syntymäpäivää äiti! Rakastan sinua kovasti, vaikka olemme karanteenissa. Sinusta tulee nyt vanha! isänsä luona koronakaranteenissa oleva Junior lohkaisi kuvetekstissä.

Aikoinaan tunnetuksi glamourmallina tunnetuksi tullut Price ei ole itse kommentoinut sosiaalisessa mediassa syntymäpäiväänsä, vaikka hänelle satoi onnitteluja Juniorin julkaisemaan kuvaan. 

Viime vuosina Price on ollut otsikoissa toistuvasti kauneusleikkaustensa takia, joita hän ei ole itsekään yrittänyt edes piilotella julkisuudessa.

Viime keväänä kirurgi joutui varoittelemaan Pricea leikkausten riskeistä, kun tämä suunnitteli jo 11. operaatiota rinnoilleen, joihin ei ollut tyytyväinen.

Pricella on kaikkiaan viisi lasta: Junior ja Princess, 12, syntyivät liitosta laulaja Peter Andren kanssa, Jettin, 6, ja Bunnyn, 5, Price sai toisen ex-miehensä Kieran Haylerin kanssa ja lisäksi perheeseen kuuluu hänen 17-vuotias Harvey-poikansa. Perheen elämää on seurattu useissa eri reality-sarjoissa.

Muista neljästä lapsestaan koronapandemian takia erossa oleva Price iloitsi hiljattain siitä, kuinka hänen kehitysvammainen esikoisensa Harvey aloitti Youtube-videoiden tekemisen omalle kanavalleen.

Harveylla todettiin syntyessään harvinainen geneettinen häiriö, Prader-Willin oireyhtymä. Lisäksi hänellä on myös septo-optinen dysplasia, jonka vuoksi hän on sokea. Hänellä on myös todettu autismi, diabetes sekä kilpirauhasen vajaatoiminta. 

– Minulle sanottiin, että Harvey ei voisi koskaan tehdä mitään, kuten kävellä tai puhua sairauden vuoksi. Hän ei koskaan lakkaa hämmentämästä minua. Mikään ei pidättele häntä, ylpeä äiti kertoi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja