Povipommi Katie Pricen poika aloittaa tekemään YouTube-videoita: "Hän ei koskaan lakkaa hämmentämästä minua"

Brittitähti Katie Pricen Harvey-poika aloitti tekemään YouTube-videoita.

Glamourmallina ja tv-tähtenä tunnettuKatie Price julkaisi itsekin hiljattain omalla YouTube-kanavallaan veikeitä meikkivideoita. Nyt viiden lapsen äiti on saanut vanhimman lapsensa Harveyn aloittamaan oman kanavan ylläpidon.

Tulevalla kanavalla nähdään Harveyn skeittilautailuharrastusta. Lisäksi myös 41-vuotias äiti vierailee videoilla.

Harvey sairastaa autismia. Hänen oireensa näkyvät muun muassa siinä, miten hän kommunikoi ja toimii toisten ihmisten kanssa. Hän on myös osittain sokea ja hänellä on myös harvinainen Prader-Willin oireyhtymä.

– Minulle sanottiin, että Harvey ei voisi koskaan tehdä mitään, kuten kävellä tai puhua sairauden vuoksi. Hän ei koskaan lakkaa hämmentämästä minua. Mikään ei pidättele häntä, ylpeä äiti kertoo.

Glamourtähti on jakanut pandemian aikana kuvia ja videoita Instagramissa. Viikonloppuna hän jakoi Harveysta videon tanssimassa tukeakseen kansainvälistä tanssi autismille -päivää.

Glamourmalli on viettänyt 17-vuotiaan poikansa kanssa kahdenkeskistä aikaa kotikaranteenissa. Hänen neljä muuta lastaan ovat isiensä luona. Pricella on kaksi lasta Junior, 14 ja Princess, 12, ex-miehensä Peter Andren kanssa. Ja toiset kaksi Jett, 6, ja Bunny, 5, ex-miehensä Kieran Haylerin kanssa.

Lähde: The Sun.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja