Katie Price opettaa kehitysvammaista poikaansa kotona – liikuttava ele julkiselle terveydenhuollolle

Kohukaunotar on julistanut arvostuksensa maan terveydenhuoltoa kohtaan.

Tositelevisiotähti Katie Price on kertonut avoimesti julkisuudessa kehitysvammaisen, 17- vuotiaan poikansa Harveyn kotiopetuksesta koronaviruspandemian aikana. 

Pricen muut neljä lasta eivät ole tällä hetkellä äitinsä luona, vaan iseillään. Price kertoo kotiopetuksen olevan haastavaa, mutta hän yrittää tehdä parhaansa.

– Luemme paljon yhdessä. Opettaminen ei ole helppoa, mutta teen kaikkeni, Price on kertonut mediassa.

Price paljasti, että hän suunnittelee varainkeruukampanjaa tukeakseen Britannian julkista terveydenhuoltojärjestelmää. Harvey piirsi sairaalahenkilökunnalle myös värikkään piirustuksen, jonka yhteydessä hän kiitti heitä. 

– Toivomme löytävämme oikean tavan kerätä rahaa, osoittaaksemme kuinka kiitollisia olemme kaikesta. 

Harveylla todettiin syntyessään harvinainen geneettinen häiriö, Prader-Willin oireyhtymä. Lisäksi hänellä on myös septo-optinen dysplasia, jonka vuoksi hän on sokea. Hänellä on myös todettu autismi, diabetes sekä kilpirauhasen vajaatoiminta. Harveyn isä on jalkapalloilija Dwight Eversley Yorke.

Pricen 14-vuotias Junior ja 12-vuotias Princess ovat tällä hetkellä karanteenissa isällään Peter Andrella ja tämän vaimollaan Emily McDonaghilla, joilla on kaksi yhteistä lasta. McDonagh on ammatiltaan lääkäri ja hän taistelee koronavirusta vastaan päivittäin sairaalassa. Hän kertoo, että on nyt erityisen varovainen lapsien seurassa tullessa kotiin sairaalasta. Hän menee suoraan suihkuun ja vaihtaa pikimmiten vaatteensa. 

– Hän on sankarini, Peter Andre on kertonut brittimedioissa.

Pricen nuorimmat, 6-vuotias Jett, sekä viisi vuotias Bunny ovat ex-aviomiehellä Kieran Haylerilla


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja