Postimies vaatii miestä tyhjentämään etupihansa kasveista – mies pitää uhkailuna, postifirma oikeutettuna

0:19

Australialaismies pitää postimiehen jättämiä kehotuksia pihan tyhjentämisestä uhkaavina. Postilaitoksen mukaan postimiehen kirjeisiin kirjoitetut viestit olivat oikeutettuja, kirjoittavat Mirror, The Sun ja News.au.com.

Muistatako vielä Pikku Kakkosen posti-laulun? Katso video yltä!

Melbournelaisen Johnson Ongin mukaan hänen etupihansa on näyttänyt samanlaiselta viimeiset 12 vuotta. Kuukausi sitten mies alkoi kuitenkin saada postimieheltään viestejä, joissa pyydettiin tyhjentämään tämä sama etupiha.

Postimiehen mukaan pihalla olevat puskat, viherkasvit ja kivet estivät tämän pääsyn miehen postilaatikolle.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaativia viestejä

Ensin postimies pyysi ystävällisesti tyhjentämään pihan. Kun mitään ei tapahtunut, posteljooni alkoi kirjoittaa, ettei enää toimittaisi postia, jos piha ei tyhjenisi.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hyvää huomenta. Lakkaan toimittamasta [postia], jos etupiha ei ole tyhjä metrin edestä ja metrin postilaatikon vierestä. Kiitos, neljännessä viestissä luki.

Johnsonin mielestä postimiehen hänen kirjeisiinsä kirjoittamat viestit olivat "uhkaavia". Hän julkaisi kuvia vihaisista viesteistä sekä pihastaan paikalliseen Facebook-ryhmään.

Postilla ja miehellä täysin eri näkökulma

Johnsonin mielestä postiauton pitäisi käyttää ajotietä, joka on täysin tyhjä. Miehen mukaan postiauton ei pitäisi mennä hänen etupihansa nurmikolle.

Nurmikkopätkä ei kuitenkaan kuulu Johnsonin tonttiin, vaan on virallisesti julkista tilaa.

Australian postilaitos kuitenkin ilmoitti miehelle, että postimiehellä oli oikeus ajaa nurmikolla. Johnsonia pyydettiinkin puhdistamaan nurmialue kaikenlaisista esteistä, jotka estivät pääsyn postilaatikolle.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Pahoittelen, jos luulit, että kuljettaja uhkailee sinua. Kuitenkin he ovat oikeutettuja ajamaan nurmikkokaistaleella. Tämä tehdään turvallisten, tarkkojen ja nopeiden toimitusten varmistamiseksi, postilaitos kirjoittaa lähettämässään viestissä.

Johnsonin mukaan hän kuitenkin välittää vain postimiehen turvallisuudesta, sillä kostea sää voi saada nurmikon todella liukkaaksi.

Facebook-käyttäjien mielipiteet ovat jakautuneet siinä, kumpi tilanteessa on oikeassa. Osa puolustaa Johnsonia, osa taas posteljoonia. Mitä mieltä itse olet?

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja