Mainos

Postikuski hermostui, pysäytti keskelle tietä ja pieksi henkilöauton kuljettajan

Ruotsissa Postnord-logistiikkayhtiön kuljettajalle annettiin potkut sen jälkeen, kun kuljettaja pysäytti torstaina kuljettamansa kuorma-auton keskelle E6-tietä ja pahoinpiteli samalla tiellä ajaneen henkilöauton kuljettajan.

Asiasta kertovan Aftonbladetin mukaan kuorma-auto esti ensin Renault-merkkistä henkilöautoa ohittamasta sitä useaan kertaan. Lopuksi kuorma-auton kuljettaja pysäytti ajokkinsa keskelle tietä ja esti Renaultin matkanteon.

Tämän jälkeen postiauton kuljettaja käveli henkilöauton luokse ja alkoi pahoinpidellä oven avannutta kuljettajaa. Aftonbladetin mukaan kuorma-auton kuljettaja myös iski toista miestä auton ovella vartaloon.

Lehden sivuilla on katsottavissa video tapahtuneesta. Tapausta Aftonbladetille kommentoineen Postnordin edustajan mukaan kuljettaja ei ole enää yhtiön palveluksessa. Yrityksen mukaan mies työskenteli alihankkijan palveluksessa.

Postnord yrittää nyt tavoittaa pahoinpitelyn uhrin, jotta tältä voidaan pyytää kunnolla anteeksi. Uhria on yritetty etsiä muun muassa poliisin avulla, mutta toistaiseksi tuloksetta. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.