Mainos

Pörssipäivä: Nokian tulosta odoteltiin jo

Helsingin pörssissä hiljennyttiin tänään jo odottamaan huomenna julkistettavaa Nokian tulosta. Kauppaa käytiin vaisusti, sillä vaihtoa kertyi varsinaisen kaupankäynnin aikana vain noin 550 miljoonaa euroa.

Nokian päätöskurssi 39,85 euroa oli noin 1 prosentin verran perjantaita alempana. Nokian mukana myös Hex-indeksi painui 1,2 prosenttia miinukselle 11 354,37 pisteeseen. Portfolioindeksi laski 1,36 prosenttia.

Soneran kurssi putosi nelisen prosenttia 20,40 euroon. Elcoteqin osaketta vaihtui edelleen vilkkaasti eli neljänneksi eniten, mutta kurssi ei perjantain romahduksesta juuri toipunut. 11,80 euron päätöskurssi oli vain 0,30 euroa perjantaista parempi.

Muista teknologiayhtiöistä Perloksen kurssi tuli edelleen yli 8 prosenttia alaspäin 14,79 euroon. Myös SSH ja Stonesoft olivat yli kuuden prosentin laskussa. Elisa Communications sen sijaan paransi hieman.

Keskeisistä toimialoista metsäyhtiöiden kurssit halpenivat keskimäärin melkein prosentin. Metalliyhtiöt olivat pienessä nousussa ja pankki- ja rahoitussektori vajaan puolen prosentin laskussa.
(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.