Mainos

Pörssikatsaus

Nokia veti yleisestä kurssikehityksestä kertovaa Hex-indeksi alaspäin Helsingissä tänään. Indeksi laski 0,41 prosenttia ja päätyi pistelukuun 6974,85. Portfolioindeksi, jossa Nokian painoarvo on rajoitettu, sen sijaan nousi päivän aikana 1,58 prosenttia.

Kokonaisvaihtoa kertyi varsinaisen kaupankäynnin aikana noin 340 miljoonan euron edestä. Nokian osake halpeni 2,41 prosenttia 77 euroon. Sen sijaan useiden muiden vilkkaasti vaihdettujen teknologiayhtiöiden kurssit nousivat. Soneran osake kallistui 5,8 prosenttia 17,89 euroon ja Helsingin Puhelimen E-osake 2,2 prosenttia.

Metsäyhtiöistä esimerkiksi UPM-Kymmenen osake kallistui 5,98 prosenttia 26,39 euroon. Toimialoista metsäosakkeiden hinnat kallistuivat keskiviikkona peräti 5,83 prosenttia. Metalli- ja konepajaosakkeiden hinnat nousivat 0,98 prosenttia ja pankki- ja vakuutusalan osakkeiden hinnat 0,17 prosenttia.

Nokian kurssi oli hienoisessa nousussa New Yorkissa kaupankäynnin alussa. Yhtiön osake oli kallistunut 0,88 dollaria ja Suomen aikaa kello puoli viideltä osakkeen hinta oli 84,19 dollaria.
(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.