Mainos

Porsche valmistautuu sähköautoiluun – ensimmäiset pikalaturit asennettu Berliinin toimipisteeseen

Porsche otti käyttöön sähköautojen latauspisteen, jolla voi tulevaisuudessa ladata Porschen omaa sähköautoa huippunopeasti.

Autovalmistaja Porsche on ottanut käyttöön ensimmäiset pikalataukseen tarkoitetut latausasemansa yhtiön uudessa toimipisteessä Berliinissä. Uusi Porsche-keskus on varusteltu autovalmistajan tulevaa Mission E -sähköautoa varten, jonka on tarkoitus ilmestyä vuoden 2019 aikana.

Keskuksessa on kaksi tavallista sähköautojen latauspistettä ja kaksi pikalatauspistettä, jotka ovat 800 voltin DC-latureita. Porsche kertoo, että toistaiseksi pikalaturit kykenevät lataamaan 50 kilowattista 150 kilowattiin, mutta niissä on myös valmiudet 350 kilowattiin lataukseen, kun Porschen oma sähköauto julkaistaan.

Kun Mission E -sähköauto julkistettiin, kertoi Porsche auton akun latautuvan 80 prosenttisesti vartissa 800-voltin järjestelmällä. Porsche kertoi myös, että yhtiön kehittämä pikalautausverkosto olisi yhteensopiva Teslan ja muiden valmistajien sähköautojen kanssa.

Toisen pikalautuasaseman rakentaminen on käynnissä Porschen Yhdysvaltain pääkonttorilla Atlantassa. Yhtiö pyrkiikin valmistautumaan huolella sen ensimmäisen sähköauton julkaisuun kahden vuoden kuluessa.

Lähde: Electrek


---

1:11

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.