Mainos

Porissa kadonnutta poikaa etsitään ovelta ovelle

Porissa perjantaina kadonneen 5-vuotiaan pojan etsintä jatkuu.

Poliisi on aamulla aloittanut puolustusvoimien avulla ovelta ovelle -kyselyn Porissa kadonneen 5-vuotiaan pojan löytämiseksi. Mukana on 27 varusmiestä ja toista kymmentä poliisia. Virka-apua puolustusvoimilta on pyydetty neljäksi päiväksi.

Komisario Oiva Kaltiokummun mukaan etsintä keskitetään neljälle alueelle: päiväkodin läheisyyteen Pormestarinluotoon ja Toejoelle sekä Etelärantaan ja kävelykadulle, jossa hänet on mahdollisesti nähty. Etsijät käyvät kaikissa asunnoissa ja yrityksissä. Etsijöillä on mukanaan pojan valokuva ja tuntomerkit sekä lomake, johon kirjataan tarkkaan mahdolliset havainnot ja paikat, josta ihmiset ovat mahdollisesti jo etsineet poikaa.

Anton Engholm katosi päiväkodista perjantaina vähän ennen puolta päivää. Hänen piponsa löydettiin myöhään perjantai-iltana Kokemäenjoen rantavedestä. Poliisille tulleiden ilmoitusten mukaan poika olisi kuitenkin nähty iltapäivällä liikkeellä ilman pipoa. Etsinnässä on käytetty koiria, lämpökameroita ja varjoliidintä. Sukeltajat ovat tutkineet Kokemäenjokea tuloksetta. Myös sadat vapaaehtoiset ovat osallistuneet etsintään.

Anton Engholm on hoikka ja 120 senttiä pitkä. Hänellä on pitkät vaaleanruskeat hiukset. Kadotessaan hänellä oli yllään sadeasu ja sen alla tumman harmaa haalari, jossa on teksti Reima Tek. Jalassaan hänellä oli kirkkaansiniset saappaat, joissa on keltaisia ja punaisia ohuita raitoja. Poika puhuu ikäistään heikommin. Havaintoja kadonneesta voi ilmoittaa Porin poliisille numeroon 02-6237650.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.