Mainos

Porin sosiaalitoimi odottaa selvitystä Antonin katoamispäivästä

Selvityksen perusteella sosiaalilautakunta ottaa kantaa siihen, onko tilanteessa tapahtunut laiminlyöntejä.

Porin sosiaalilautakunta käsittelee 5-vuotiaan Anton Engholmin viime perjantaista katoamista ensi keskiviikon kokouksessaan. Päiväkoti Sofianlehtoa ylläpitävältä Steinerkouluyhdistykseltä on pyydetty kirjallinen selvitys katoamispäivästä. Selvitystä odotetaan tämän viikon perjantaihin mennessä.

- Haluamme tiedon siitä, millainen päiväkodin tilanne oli perjantaina aamupäivällä. Ulkoilun sujuminen sekä lasten ja hoitajien määrä tapahtumahetkellä kiinnostavat, kertoo osastopäällikkö Anja-Kerttu Yli-Ketola Porin kaupungin sosiaalikeskuksesta.

Sosiaalilautakunta ottaa annetun selvityksen perusteella kantaa siihen, onko tilanteessa tapahtunut laiminlyöntejä.

Poliisilla uusi vihje

Porin poliisi on saanut uuden vihjeen Antonin liikkeistä. Poliisi pitää luotettavana vihjettä, jonka mukaan poika olisi nähty perjantaina kello 11.35 aikaan kurkkimassa siltapenkalta veteen Konepajarannassa.

Viisivuotiasta poikaa etsitään nyt pääasiassa Kokemäenjoesta. Tähän asti poikaa on haettu muun muassa vapaaehtoisen pelastuspalvelun ja puolustusvoimien virka-avun avulla kaupungilta.

Poliisi pyytää edelleen havaintoja pojasta. Nyt kaivataan tietoja etenkin Nyrkkilänpuiston ja Konepajarannan väliltä viime perjantailta kello 11.00-12.30.

120-senttisellä pojalla on vaaleanruskea tukka. Hänellä oli yllään sadeasu ja sen alla harmaa haalari. Kirkkaansinisissä saappaissa on keltaisia ja punaisia raitoja.

Poliisi ei epäile, että pojan katoamiseen liittyy rikos.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.