Mainos

Pommiuhat New Yorkin ja Moskovan lentokentillä

Aeroflotin lento New Yorkista Moskovaan myöhästyi eilen useita tunteja sen jälkeen, kun John F. Kennedyn kansainvälinen lentokenttä oli saanut puhelimitse uhkauksen koneessa olevasta pommista. Lentokone tutkittiin, mutta koneesta ei löydetty räjähteitä.

Samanaikaisesti Brooklynin poliisille tehtiin ilmoitus varkaudesta. Ilmiannon mukaan samaisella lennolla Moskovaan aikonut mies oli varastanut 36 000 markan arvosta rahaa. Varkaudesta syytetty mies pidätettiin lentokentällä. Viranomaisten mukaan molempia tapauksia tutkitaan, mutta tapahtumien välistä yhteyttä ei vahvistettu.

Moskovan Vnukovon lentokenttä, joka on yksi pääkaupungin suurimmista, evakuoitiin aikaisin tänään kolmeksi tunniksi niin ikään pommiuhan takia, kertoivat paikalliset viranomaiset uutistoimisto Interfaxin mukaan. Kentän kaikki lähdöt peruttiin, eivätkä laskeutuneiden koneiden matkustajat saaneet poistua kentän tiloihin.

Nimetön soittaja oli uhannut pommin räjähtävän kentällä 40 minuutin kuluttua varoitussoitosta, mutta määräaika kului umpeen ilman räjähdyksiä. Lentokenttärakennus ja sitä ympäröivä alue tutkittiin, mutta mitään epäilyttävää ei löydetty.

Turvatoimia on Moskovassa tiukennettu sen jälkeen, kun kaupungin keskustassa räjähti viime viikolla kaksi johdinautoihin sijoitettua pommia, jotka haavoittivat yhteensä yli kolmeakymmentä ihmistä.
(STT-Reuter)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.