Mainos

Pommi-iskut eivät keskeyttäneet ministerien lomia

Kaikki ministerit ovat jatkaneet kesälomaansa Lontoossa eilen tehdystä pommi-iskusta huolimatta.

Lontoossa tehdyt pommi-iskut eivät keskeyttäneet suomalaisministerien lomanviettoa. Valtioneuvostosta kerrottiin, ettei yksikään ministeri ole katkaissut kesälomaansa iskujen takia. Lomalla ovat muun muassa pääministeri Matti Vanhanen ja sisäministeri Kari Rajamäki.

Ruotsin pääministeri Göran Persson ja ulkoministeri Laila Freivalds keskeyttivät eilen kesälomansa iskujen vuoksi.

Rajamäki: MM-kisojen turvatoimet suunnitelmien mukaan

Helsingissä elokuussa pidettävien MM-kisojen turvatoimet hoidetaan suunnitelmien mukaan, sanoo sisäministeri Kari Rajamäki. Lomaileva ministeri kommentoi Lontoon pommi-iskuja tänään julkistamassaan tiedotteessa.

- MM-kisojen turvajärjestelyt toteutetaan hallitusti ja suunnitelmien mukaan. Valtion vuoden 2005 talousarviossa ja lisätalousarviossa on osoitettu poliisille, pelastusviranomaisille sekä rajavartiolaitokselle lisää voimavaroja turvajärjestelyihin, Rajamäki huomautti.

Ministeri kertoi myös lähettäneensä Lontoon pommi-iskujen johdosta surunvalittelut brittikollegalleen Charles Clarkelle. Lähettämässään viestissä Rajamäki korosti kansainvälisen yhteistyön tärkeyttä terrorismin torjunnassa. Hän myös lupasi, että Suomen viranomaiset antavat tarvittaessa apua brittiviranomaisille Lontoon terroritekojen tutkinnassa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.