Mainos

Poliisin murhajahti jatkuu

Poliisi tutkii kolmea murhaa, joista kaksi on tapahtunut eilen illalla Vantaalla ja sen jälkeen Hauholla. Tekijöiksi epäillään kolmea miestä, joista kaksi veljestä jäi kiinni aamulla hämeessä. Yksi epäilty eli Jukka Huovinen on edelleen karkuteillä. Poliisi epäilee murhia alamaailman välienselvittelyksi.

Poliisi on saanut kiinni kahden miehen surmasta Vantaalla ja Hauholla epäillyt Olli-Pekka Huohvanaisen ja Veli-Matti Huohvanaisen.

Hämeenlinnan poliisi sai veljekset kiinni aamupäivällä Tuuloksessa. Surmatutkimusten johto on siirretty miesten kiinnioton jälkeen Vantaan poliisilta keskusrikospoliisille Helsinkiin.

KRP tekee tutkimuksia tiiviissä yhteistyössä Vantaan ja Hämeenlinnan poliisien kanssa. Viime kädessä kiinniotossa avustaa koko eteläisen Suomen poliisi.

Poliisi löysi aamulla miesporukan auton Hauholta. Poliisi etsi alkuun viiden miehen seuruetta Vantaan surmasta epäiltynä. Vantaan surmapaikalta lähti viisi miestä, mutta poliisi keskitti etsinnät kolmeen mieheen, joista siis Huovinen on yhä kateissa. Miehiä pidetään erittäin vaarallisina. Vielä vapaana olevalla Huovisellakin saattaa olla hallussaan ase.

Surmista epäillyistä Olli-Pekka Huohvanainen on syntynyt vuonna -61, Veli-Matti Huohvanainen vuonna -69 ja Jukka Huovinen vuonna -77.

Vantaan poliisi pyytää miehet havainneita ottamaan yhteyttä poliisiin. Poliisi varoittaa sankaritekoihin ryhtymisestä Huovisen kinnioton suhteen. - Poliisin tehtävä on suorittaa kiinniotto, rikosylikomisario Vesa Seppä muistuttaa. Vielä vapaana olevaa Huovista etsitään koko Etelä-Suomen ja Hämeen alueelta. Vantaalta löydetty uhri on nyt tunnistettu, mutta Hauholta löydetyn uhrin tunnistaminen on vielä kesken.

Vantaan uhri surmattiin todennäköisesti ampumalla kello 20:n jälkeen, ja hänet löydettiin kuolleena yhdistetystä liike- ja asuinhuoneistosta. Ampumispaikalta poistui viiden miehen seurue vihreällä Mercedes-Benz E250 -autolla, jonka rekisterinumero on NBJ-385.

Tutkinnallisista syistä poliisi ei halua vielä kertoa tarkemmin rikoksen yksityiskohdista tai mahdollisesta motiivista, vaikka jälkimmäisestä poliisilla onkin "omat epäilynsä".
(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.