Mainos

Poliisin Mersu räjähti liekkeihin Lahdessa - KRP epäilee tuhotyötä

Kanta-Hämeen poliisissa työskentelevän henkilön auto paloi räjähdysmäisesti kerrostalon pysäköintialueella tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Keskusrikospoliisin alustavan esitutkinnan mukaan on syytä epäillä, että auto poltettiin tahallisesti.

- On kuulunut kaksi voimakasta pamausta, mikä jälkeen auto on räjähdysmäisesti syttynyt palamaan. Auto on sen jälkeen lähtenyt liikkeelle ja törmännyt vieressä olleeseen roskakatokseen.

Kyseessä oli farmari-mallinen Mercedez Benz, joka on ollut poliisin yksityiskäytössä. Auton omistaja työskentelee poliisissa kenttätyöntekijänä.

- Hänhän ei ole missään tutkintatyössä, eli hän ei ole tekemisissä sitä kautta esimerkiksi jengiläisten kanssa. Mitään erityistä uhkaa ei tällä hetkellä ole kohdistunut Lahdessa myöskään poliisilaitokseen, rikoskomisario Mika Ihaksinen kertoo.

Kyseessä on harvinainen rikosepäily.

- Sanoisin, että aika poikkeuksellista. Pienempää ilkivaltaa poliisia kohtaan tapahtuu.

Teknisen tutkinnan tuloksia odotetaan parhaillaan.

Poliisi pyytää havaintoja henkilöistä tai ajoneuvoista, joiden on nähty liikkuvan tapahtuma-aikaan tapahtumapaikan läheisyydessä osoitteessa Puolukkatie 4. Poliisi sai ilmoituksen tapauksesta kello yhden keskiviikkona.

Tiedot pyydetään ilmoittamaan numeroon 071 8737321 tai 0800 94775.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.