Mainos

Poliisin koskettava kirjoitus leviää netissä: "Tänään on ollut urani vaikein päivä"

Uskollisen koiransa lopettamaan joutunut amerikkalaispoliisi muistelee rakasta lemmikkiään ja työpariaan koskettavassa kirjeessä.  

Moni koiranomistaja tietää, kuinka vaikeaa rakkaasta lemmikistä luopuminen voi olla. Tilanne on yhtä vaikea, oli koira sitten uskollinen lemmikki tai pitkäaikainen työtoveri. Tämän todistaa erään poliisin koskettava teksti, jonka hän on osoittanut edesmenneelle Major-nimiselle työparilleen.

Floridalainen poliisi Michael Spitaleri kuvailee koiransa menettämistä uransa vaikeimmaksi päiväksi. Major toimi miehen työparina kuuden vuoden ajan, ja poliisi kertoo koirasta kasvaneen näinä vuosina esimerkillinen poliisikoira. 

"Sait minut näyttämään sankarilta"

Poliisin kirjoittama Facebook-postaus on koskettanut lukuisia ihmisiä ympäri maailmaa. 

–  Tänään on ollut urani vaikein päivä. Tein päätöksen lopettaa kipusi ja kärsimyksesi, ja se sattui enemmän kuin odotin. Kaipaan sinua jo nyt kaveri, poliisi aloittaa. 

Spitaleri muistelee tekstissään hetkeä, jolloin näki koiransa ensimmäisen kerran. Hän myöntää rehellisesti, ettei uskonut Majorista olevan poliisikoiraksi, sen verran pieneltä se ensinäkemältä näytti. Ensivaikutelma osoittautui kuitenkin vääräksi ja Major vakuutti uuden työparinsa taidoistaan kerta toisensa jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Pidätykset ja löydöt eivät olisi olleet mahdollisia ilman sinua. Sait minut näyttämään sankarilta, vaikka todellisuudessa en ollut muuta kuin kaveri, joka piti sinua hihnasta, Spitaleri kertoo.

Poliisi kertoo ihailleensa koiran tapaa suhtautua vakavasti työhönsä ja hänen suojelemiseensa. Muutama vuosi sitten Major joutui kuitenkin jäämään eläkkeelle terveydentilansa vuoksi.

– Halusin sinun elävän mahdollisimman hyvää elämää eläkkeelläsi. Aivan kuten sinä katsoit perääni jokaisessa työvuorossa, nyt oli minun vuoroni pitää huolta sinusta ja suojella sinua.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka tilanne ei taatusti ollut Majorille helppo, siitä kuoriutui nopeasti oivallinen lemmikki ja kotikoira.

– Olit mahtava kumppani ja olen sinulle ikuisesti kiitollinen siitä. Rakastan sinua ja tulen aina muistamaan yhteisen aikamme. Kun pääset taivaaseen, etsi lähin poliisi ja kerro olevasi poliisikoira. Kunnes näen sinut uudelleen... 

Video: Tiedätkö miten toimia, jos koira päätyy syömään jotain epäsopivaa? 

2:10

Lähde: Fox13News

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.