Koira kuoli omistajansa syliin – miehen kaunis muistoteksti liikuttaa: "Rakkaus ja menetys kulkevat käsi kädessä"

Kun Greggin koira menehtyi syöpään, hän päätti kirjoittaa siitä kauniin kuvauksen Twitteriin. Miehen teksti on koskettanut jo kymmeniä tuhansia.

Koiransa menettänyt Gregg Favre kirjoitti tekstin, johon jokainen lemmikinomistaja voi samaistua. Syöpää sairastanut Bella-koira kuoli Greggin syliin.

Menetyksensä jälkeen Gregg jakoi tekstin koirastaan Twitterissä.

"Seuraavan yli vuosikymmenen olimme erottamattomia"

Palomiehenä toiminut Gregg pelasti koiranpennun yhdeksän vuotta sitten työtehtävää suorittaessaan. Myöhemmin hän päätyi adoptoimaan pennun.

Sen nimeksi tuli Bella.

– Seuraavan yli vuosikymmenen olimme erottamattomia. Kävimme seikkailuilla, kävelyllä naapurustossa tai istuimme takan edessä kotona, Gregg sanoo.

Greggin perheellä on aina ollut koiria, mutta hän kuvaa sidettään Bellaan "uskomattomaksi".

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Saatoimme kommunikoida katseilla ja nyökkäyksillä. Vaimoni vitsaili, että tuntui siltä, että liittouduimme häntä vastaan, Gregg kuvaa.

"Voisin käyttää viikkoja julkaisten kuvia..."

Vaikka Greggin elämään mahtui paljon iloa, onnea, surua ja menetyksiä, Bella pysyi aina hänen rinnallaan. Vuosien aikana kaksikko kävi tuhansilla kävelyillä. Bella oli aina paikalla omistajaansa varten.

– Voisin käyttää viikkoja julkaisten kuvia ja kertoen tarinoita siitä, miten hassu, urhea ja hellä koira se oli, Gregg kuvaa.

– Pointtini on, että rakkaus ja menetys kulkevat käsi kädessä. Bella ja minä käytimme parhaalla mahdollisella tavalla hyväksemme yhteisen aikamme, ja toivon, että sinäkin vaalit elämässäsi omia tapojasi iloita.

Gregg lausui tätä runoa Bellalle usein. Jos video ei näy, katso se täällä.

Bellan syöpälääkkeet annettiin perheille, joilla ei ole varaa ostaa niitä itse koiralleen. Gregg kehottaa seuraajiaan lahjoittamaan rahaa kodittomista koirista huolehtiville järjestöille.

"Kuin käteni olisi poissa"

Kuvausta Bellasta on jaettu, kommentoitu ja tykätty jo kymmeniä tuhansia kertoja. Moni seuraaja intoutui jakamaan kuvia omista koiristaan – menetyksen tunne kun oli ikävän tuttu monille.

"Sama juttu. 14 vuotta. Se kuoli käsivarsilleni kuukausi sitten. Otan osaa", Jimmy kirjoittaa. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Charlie kuoli kolme vuotta sitten. Tiedän, miltä sinusta tuntuu; tiesin aina, että se vaivaisi minua, mutta ei näin. Se on kuin menettäisi itsestään osan, joka on ollut olemassa niin kauan. Kuin käteni olisi poissa",ceeski kuvaa. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Otan osaa. Tässä on meidän Bellamme. Sanoimme hyvästit marraskuussa". Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja