Mainos

Koiranomistaja sai uskomatonta palvelua lentokentällä: "Hymyilen ja itken onnen kyyneleitä"

Taakka putosi huolestuneen koiranomistajan harteilta hyväsydämisen miehen teon myötä. 

Lentomatkustaja Ashley Cervantes julkaisi Facebookin Love What Matters -sivustolla tekstin, jolla hän haluaa antaa kunniaa epäitsekkäälle miehelle. Tuntemattoman miehen teko lämmitti naisen sydäntä toden teolla.

– Hymyilen ja itken onnen kyyneleitä Denverin lentokentällä. Tämä mies täällä ansaitsee kunniaa, Cervantes aloittaa.

Nainen kertoo, että hän pelkäsi, että hänen koiransa Mayan lentomatka ei ollut sujunut mallikkaasti. Omistaja kuvitteli koiran pelkäävän koneen jokaista töyssyä ja käännöstä. 

Huolestunut omistaja päätti kirjoittaa kirjeen koiran kuljetuskoppiin siinä toivossa, että joku ihana ihminen lähettäisi hänelle viestin ja päivittäisi koiran tilannetta kolmen tunnin välilaskun aikana. 

Viestissä kehuttiin koiran käytöstä

Omistaja kirjoitti kirjeen koiran näkökulmasta ja lisäsi mukaan oman puhelinnumeronsa viestien toivossa. 

– Hei, nimeni on Maya. Olen todella hermostunut, mutta äärimmäisen ystävällinen. Olen hieman epävarma koppini ovesta, joten ole ystävällinen ja sulje se varovasti. Äitini on myös hermostunut, joten lähetä hänelle vapaasti tekstiviesti, jotta hän saa kuulla minun olevan kunnossa. Kiitos, kirjeessä kerrotaan.

Nainen kertoo, ettei uskonut saavansa yhtään viestiä, ja kertookin yllättyneensä toden teolla, kun viesti tuntemattomalta ihmiseltä kilahti hänen puhelimeensa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Viestin sisältämässä kuvassa tuntematon mies poseeraa Mayan kanssa. Tekstissä kerrotaan, että mies oli päästänyt koiran jaloittelemaan ja juottanut sille raikasta vettä.

– Olen käyttäytynyt kuin kunnon koirien kuuluukin. En malta odottaa, että näemme toisemme jälleen Honolulussa. Älä huolehdi minusta äiti, minä matkustan kuin ammattilainen, koiran näkökulmasta kirjoitetussa viestissä kerrotaan.

Cervantes ei voi sanoin kuvailla, kuinka suuri taakka hänen harteiltaan tippui viestin myötä. Hänen mukaansa mies vei työnsä aivan uudelle tasolle, ja kiittää viestin lähettäjää täydestä sydämestään.  

– Tämä koira merkitsee minulle niin paljon, ja hän on auttanut minua etenkin viimeisten kuukausien aikana. Jos sille sattuisi mitään, sydämeni murtuisi täysin.

Videon avulla pääset kurkistamaan, millaiselta meno koirien päiväkodissa näyttää. 

1:55

Lähde. Facebook

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.