Kultainennoutaja menehtyi kuukausien sairastelun jälkeen – sydäntäsärkevä muistokirjoitus kosketti monia: "Sitä ei ymmärrä, jos ei omista koiraa"

Karkumatkalla ollut koira löytyi yli 80 kilometrin päästä perheen vanhan kodin kuistilta. 1:04
Tämä karkumatkalle lähtenyt vipeltäjä löytyi yllättävästä mutta tutusta paikasta.

Sallie kirjoitti edesmenneelle Charlie-koiralleen niin liikuttavan muistokirjoituksen, että Twitterin käyttäjät herkistyivät. Aiheesta uutisoi muun muassa Fox News

Etelä-Carolinassa asuva Sallie Gregory-Hammett kirjoitti edesmenneelle kultaisellenoutajalleen Charlielle muistokirjoituksen, joka on liikuttanut monia sosiaalisen median käyttäjiä.  7-vuotias Charlie oli sairastanut viiden kuukauden ajan imukudossyöpää. Se menehtyi 13. syyskuuta.

30-vuotias naimisissa oleva Sallie kertoo, että hän oli adoptoinut sen pentuna. Hän oli tuolloin ollut sinkku ja muuttanut uuteen kaupunkiin.

– Tiedän, että tämä kuulostaa kliseiseltä, mutta se oli paras ystäväni, Sallie kertoo Huffington Post -sivustolle.

– Se oli tuli kanssani kaikkialle, töihin ja lenkille. Siitä oli minulle jatkuvasti iloa ja seuraa. Kaikki tunsivat Charlien ja tiesivät, kuinka paljon rakastin sitä.

Sallie oli aikonut ensin julkaista kirjoituksensa paikallisessa sanomalehdessä. Hän päätyi julkaisemaan sen netissä, sillä painattaminen olisi maksanut paljon. Hän teki sen sanomalehtikirjoituksen muodossa säilyttääkseen sen muistona ja jakoi artikkelista valokuvan Twitteriin. 23. syyskuuta. Kuvalle on kertynyt yli 109 000 tykkäystä.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen tältä.

Iloinen ja rakastava koira

Muistokirjoituksessa Sallie kertoo muun muassa, että Charlie rakasti kävelemistä, keppien keräilyä, uimista ja hymyilemistä. Koirasta oli hauskaa käydä rannalla ja olla auton kyydissä. Se piti myös paljon banaaneista ja sukista.

– Charlie rakasti kaikkea, mitä elämällä oli tarjota. Paitsi portaita. Niitä se inhosi.

– Mutta yksi asia, jota se kaikkein eniten rakasti, oli sen äiti. Se oli aina tervehtimässä häntä lämpimästi. Se oli aina hänen kanssaan, niin ilon kuin surunkin hetkinä, Sallie kirjoitti viitaten "äidillä" itseensä.

Sallien mukaan Charliessa paras kyky oli se, että se rakasti häntä ehdoitta. 

Viimeiset päivät suosikkipaikassaan

Viimeisinä päivinään Charlie vietti aikaa rannalla. Se kaivoi kuoppia hiekkaan ja sukelsi rannalle ajautuviin aaltoihin. 

– Sen viimeiset päivät olivat todella onnellisia ja ne säilyvät muistoissamme ikuisesti.

– Tulemme aina kaipaamaan sitä. Se jätti jälkeensä rakkautta, joka ei koskaan haihdu. 

Muistokirjoitus liikutti monia

Moni liikuttui Sallien kirjoituksesta. Kommentteja kertyi runsaasti.

– Niin kaunista, huokasi eräs.

– Olen niin pahoillani. Koirat eivät ole vain koiria, vaan perheenjäseniä. Sitä ei ymmärrä, jos ei omista koiraa. Ymmärrän täysin, mitä käyt läpi. Se on kamalaa, kirjoitti toinen.

– Miten ihana idea, kiitteli kolmas.

Sallie liikuttui kirjoituksensa saamasta vastaanotosta. Hän kiitti lämpimästi kaikkia näiden osoittamasta huomiosta.

– Miten ihanaa tämä onkaan rakkaan Charlieni kannalta, hän kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat