Syöpään kuoleva mies etsi koiralleen uutta kotia – ilmoituksesta jättihitti: "Sydämeni murtuu, koska menetän sen"

Syöpään kuoleva Walt Hollier löysi koiralleen kodin Facebookin avulla.

Kesällä 2017 Walt Hollier sai ikäviä uutisia. Hollierilla diagnosoitiin pitkälle edennyt syöpä. Hänellä olisi kolmesta kuuteen kuukautta elinaikaa.

Amerikkalaisella Hollierilla oli kuitenkin jotakin muutakin: kaksi rakasta koiraa, Doc ja Diego. Docille oli varmistunut koti Hollierin perheen luota, mutta Diego oli jäämässä aivan yksin.

– Se rakastaa ihmisiä. Se rakastaa juoksemista. Ja se on australiankarjakoira. Ajattelin, etten voi kuolla ja jättää koiraa limboon, Hollier kuvasi.

Ilmoituksesta tuli viraalihitti

Koska aikaa oli vähän, Hollier haki apua Facebookista. Hän kirjoitti ilmoituksen 8-vuotiaasta koirastaan, joka rakastaa uintia ja autoajeluja.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Sydämeni murtuu, koska menetän sen. Mutta minulle toisi kuollessani suurta lohtua se, että koirasta huolehditaan hyvin, mies kirjoitti.

Kirjoituksen suosio suorastaan räjähti käsiin. Hollier sai kymmenen tuhatta viestiä koirastaan, ja ilmoitusta jaettiin kymmeniä tuhansia kertoja.

– Siitä tuli viraalihitti, ja pffft. Se kaatoi tietokoneeni ja puhelimeni, Hollier nauroi tilannetta.

Koiralle uusi koti osana addiktiopotilaiden toipumista

Viestien seasta löytyi myös Diegon uusi koti, addiktiosta toipuvia hoitava Last Resort Recovery Center -keskus, jossa koira tulee toimimaan osana potilaiden toipumista.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Koira on jo viety uuteen kotiinsa, mutta potilaiden yksityisyyden vuoksi tilanteesta ei ole kuvia. Keskus kuitenkin toivotti uuden ystävänsä tervetulleeksi Facebook-sivullaan.

Koirasta luopuminen oli Hollierille tunteellinen tilanne. Hän tunnustaa itkeneensä koiran menetystä.

– Kuin napanuora olisi katkaistu, tiedäthän, se on kuin lapseni.

Hyvää oloa Hollierille kuitenkin toi ajatus siitä, miten moni oli valmis auttamaan häntä ja koiraa.

– Olen saanut rukouksia (eri) maista, ihmisiltä, se on todella palauttanut uskoni ihmiskuntaan, jos ihan rehellisiä ollaan.

Lähde: Cbsaustin.com, Facebook

***

1:55

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja