Mainos

Poliisin esitutkinta paljastaa: Otanmäen henkirikoksesta epäillyt häiriköivät baarissa ennen tekoa

Otanmäen henkirikoksesta epäillyt miehet olivat ennen tekoa aiheuttaneet häiriötä paikallisessa baarissa, selviää poliisin esitutkintamateriaalista.

Esimerkiksi baarin järjestyksenvalvoja oli kertonut miehistä nuoremman olleen uhkaavan oloinen. Kun miehet oli poistettu anniskeluliikkeestä paperien puuttumisen vuoksi, oli miehistä nuorempi uhonnut paikalla olijoille ja todistajien kertoman mukaan ottaneen paitansa päältä.

Miehistä vanhempi oli ottanut tästä kiinni ja vienyt pois baarin terassilta. Läheiseltä puiston penkiltä heillä oli ollut vielä jotain suunsoittamista terassilla olevien asiakkaiden kanssa.

Eräät kuulustelluista henkilöistä taas kertoivat, että vanhemman miehen eleistä oli saanut käsityksen, että tällä olisi mukanaan jotakin ”kättä pidempää”. Miesten uskotaan käyttäneen uhriin vastaanottokeskuksesta mukaan otettua keittiöveistä. Veitset oli epäillyn mukaan otettu mukaan "kaiken varalta" tappeluita silmällä pitäen.

Eräs kuulustelluita silmännäkijöistä kuvaili epäiltyjä tuoneen mieleen sarjakuvahahmot Asterix ja Obelix, sillä miehistä nuorempi oli lyhyehkö ja laihempi, vanhempi taas pidempi ja roteva.

Yksi kuulustelluista kertoi kävelleensä miehiä vastaan kevyenliikenteen väylällä. Miesten olemus herätti kuulustellun huomion, joten hän ohitti miehet erityisen varovaisesti, peläten heidän hyökkäävän hänen kimppuunsa. Näin ei kuitenkaan käynyt, mutta miehet nauroivat ivallisesti kävelleessään hänen ohitseen. Mies sanoi vaistonneen jo tällöin, että miehet tulevat aiheuttamaan ongelmia.

Toisen epäillyn kenkien kengännauhat olivat tuhriintuneet vereen. Kengissä oli verta muutenkin. Näytteissä kengistä löydettiin uhrin DNA:ta.

1:00
1609 Raijan kooste Otanmäestä

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.