Mainos

Poliisia paennut rattijuoppo aiheutti lukuisia vaaratilanteita

Päihtynyt kuljettaja aiheutti lukuisia vaaratilanteita tänä aamuna, kun hän pakeni poliisia Pohjois-Pohjanmaalla Limingassa Raahentiellä.

Pakenija ajoi kovimmillaan 160 km/h nopeudella, kun nopeusrajoitus oli 60 km/h. Takaa-ajoon osallistui useita poliisipartioita. Pakenija ohitti useita autoja vaarallisesti, jolloin vastaantulevat autot joutuivat väistämään pientareelle.

Henkilövahingoilta kuitenkin onnekkaasti vältyttiin. Poliisi jätti tämän jälkeen pakenijaan etäisyyttä uusien vaaratilanteiden välttämiseksi.

Takaa-ajo jatkui Raahentieltä Paavolantielle, jolle pakenija saatiin lopulta pysäytettyä piikkimaton avulla. Kuljettaja jatkoi pakoaan vähän matkaa vielä piikkimaton yliajamisen jälkeenkin, mutta menetti pian ajoneuvonsa hallinnan ja suistui ulos tieltä.

Kuljettaja toimitettiin sairaalaan tarkistettavaksi, mutta hän ei tämänhetkisen tiedon mukaan ole loukkaantunut vakavasti. Takaa-ajo kesti kaikkiaan noin vajaan tunni ja mies puhalsi 1,2 promillen lukemat. Miehellä ei ole merkittävää rikostaustaa.

Parikymppistä miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Poliisi pyytää väistämään joutuneita autoilijoita tai muuten tilanteessa silminnäkijöinä olleita henkilöitä ottamaan yhteyttä Oulun poliisiin, p. 071 8765 844.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.