Mainos

Poliisi vaatii surmatun Sari Lehtosen entistä miesystävää vangittavaksi

Poliisi vaatii surmattuna löytyneen yritysjohtaja Sari Lehtosen entistä miesystävää vangittavaksi. Poliisi jätti vangitsemisvaatimuksen Keski-Suomen käräjäoikeuteen tänään, ja vangitsemisoikeudenkäynti pidetään huomenna.

Tutkinnanjohtaja Eila Koivuniemi ei kerro, millä perustein miestä esitetään vangittavaksi henkirikoksesta. 45-vuotias jyvässeudulta kotoisin oleva mies on kiistänyt teon, ja poliisi kertoo tiedotteessaan vasta selvittävänsä hänen mahdollista osuuttaan surmatyöhön.

Sari Lehtosen ruumis löytyi Korpilahdelta Kärkisten sillan läheisyydestä vedestä viime sunnuntaina. Hän oli kuollut jo ennen veteen joutumista.

Surmatyön epäillään tapahtuneen varhain torstaiaamuna.

Auto yhä kateissa

Viimeinen havainto Lehtosesta on keskiviikolta 14. syyskuuta.2011, jolloin hän oli ollut Korpilahden Kämmekkätien asunnostaan puhelinyhteydessä tuttavaansa illalla noin klo 21.00. Lehtonen ei saapunut työpaikalleen hoiva-alan yritykseen Jyväskylään torstaiaamuksi. Hänen työpäivänsä olisi pitänyt alkaa kello viisi aamulla. Lehtosen liikkeistä katoamisyöltä ei ole toistaiseksi saatu havaintoja.

Lehtosen käyttämä Skoda Yeti -merkkinen henkilöauto ENI-341 on yhä kateissa, vaikka sitä koskevia vihjeitä onkin saatu runsaasti. On mahdollista, että auto on ollut liikenteessä vielä surmatyön jälkeen.

Poliisi lupaa asiasta lisätietoa huomenna.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.