Mainos

Poliisi uskoo löytäneensä vuosi sitten kadonneen 11-vuotiaan pakastimesta

Yhdysvalloissa poliisi uskoo löytäneensä vuosi sitten Floridassa Brandentonissa kadonneen 11-vuotiaan tytön ruumiin pakastimesta, kertovat yhdysvaltalaismediat.

Brandentonin poliisipäällikkö Michael Radzilowski kertoi lehdistötilaisuudessa sunnuntaina, että kadonneen Janiya Thomasin isoäidin varastossa olleesta pakastimesta on löytynyt ruumis.

Ruumiin epäillään kuuluvan Janiyalle.

Ruumiin löysivät tytön täti ja isoäiti. Naiset kertoivat poliisille, että Janiyan äiti ja tuntematon mies olivat tuoneet pakastimen varastoon keskiviikkona.

Naiset olivat kurkistaneet pakastimeen sisälle nähtyään Janiyan katoamista koskevat uutiset.

Janiya on nähty varmuudella viimeksi yli vuosi sitten. Tytön katoaminen tajuttiin vasta kuitenkin viime perjantaina, kun lastensuojeluviranomaiset ilmestyivät Janiyan äidin Keishanna Thomasin kotiin ottaakseen tämän lapset huostaan.

Thomasilla on viisi lasta, mutta kotoa lapsia löytyi kuitenkin vain neljä. Äiti ei suostunut kertomaan, missä Janiya on.

Poliisipäällikkö Radzilowskia tapaus raivostuttaa.

– Tämä lapsi on on ollut kateissa vuoden tai pari, riippuen siitä kenen kanssa puhut, Radzilowski kommentoi ABC Newsille.

– Ja kukaan ei kertonut mitään. Eivät perheenjäsenet, eivät serkut, sedät, naapurit tai kouluviranomaiset. Olen niin vihainen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.