Mainos

5-vuotias katosi jäljettömiin äidin valvovan silmän alla – umpikujassa olevat viranomaiset lupaavat vihjeestä 35 000 dollaria: "Toivon, että löydämme tytön elossa"

1:38
5-vuotias tyttö kateissa New Jerseyssä – äiti toivoo murtuneena tytön turvallista paluuta kotiin.

Yhdysvaltalainen Dulce Maria Alavez katosi maanantaina. Kidnapatun 5-vuotiaan tytön löytymiseen johtavista vihjeistä on luvattu yli 30 000 dollarin palkkio. Mystisestä katoamisesta uutisoivat useat amerikkalaismediat.

Video: Kadonneen tytön äiti avautuu amerikkalaismedioille lohduttomasta tilanteesta. 

New Jerseystä kotoisin oleva Dulce Maria Alavez on todistetusti nähty viimeksi maanantai-iltapäivänä. ABC Newsin mukaan tytön äiti on kertonut kuulusteluissa, että oli nähnyt tyttärensä ja tämän 3-vuotiaan veljen leikkimässä leikkipuistossa vain kymmenenien metrien päässä autosta, jossa äiti istui lapsiaan vahtien.

Tytön veli palasi autolle ilman siskoaan, minkä jälkeen perheellä ei ole havaintoja 5-vuotiaasta Alavezista.

Kidnappaajasta tarkka kuvaus – viranomaisilla ei kuitenkaan vahvoja epäiltyjä

New Jerseyn osavaltion poliisi kuulusteli ihmisiä, jotka olivat olleet katoamispaikalla maanantaina. Kuulusteluiden jälkeen viranomaiset epäilevät, että Alavez on joutunut tuntemattoman miehen kidnappaamaksi.

Viranomaisten mukaan vaaleaihoinen mies on pukeutunut mustaan paitaan, punaisiin housuihin ja oransseihin lenkkareihin. Silminnäkijöiden mukaan miehellä oli huono iho ja hän oli hoikka.

CNN:n mukaan epäilty mies oli ajanut maanantaina punaisella pakettiautolla Alavez kyydissään.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka viranomaisilla oli tarkka kuvaus mahdollisesta epäillystä, heillä ei ole Bridgetonin poliisipäällikön mukaan silminnäkijähavainnoista huolimatta vahvoja epäiltyjä.

– Toivon, että löydämme Dulcen elossa, sillä meillä ei ole konkreettisia todisteita, Cumblerlandin kreivikunnan syyttäjä Jennifer Webb-McCrae muotoili perjantaina järjestetyssä tiedotustilaisuudessa.

Vihjeistä luvassa muhkea palkkio

Paikallisen poliisilaitoksen lisäksi FBI, osavaltion poliisi sekä kadonneiden henkilöiden etsintään erikoistunut yksikkö ovat osallistuneet tytön etsintöihin, joita on suoritettu niin helikopteri- kuin sukellusyksiköiden avustuksella. Etsintöjä on rahoitettu kymmenillä tuhansilla dollareilla.

Viranomaiset epäilevät, että Alavezin kidnapannut henkilö on kuljettanut tyttörukan johonkin toiseen osavaltioon.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Viranomaiset ovat luvanneet antavansa 35 000 dollarin palkkion mistä tahansa tiedoista, jotka johdattavat tapauksen tutkijat lähemmäs Dulce Maria Alavezin löytymistä.

– Emme ole pystyneet syömään tai nukkumaan. Ette voi kuvitellakaan, mitä käymme läpi. Olemme todella surullisia, Alavezin isoäiti sanoi torstaina järjestetyssä tiedotustilaisuudessa.

Lähde: CNN, ABC News, Twitter

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja