Pikkutyttöinä yli 30 vuotta sitten kadonneet naiset löydettiin – äitiä syytetään kaappauksesta

Kaksi vuonna 1985 Yhdysvaltain Rhode Islandin osavaltiossa kadonnutta pikkutyttöä on löydetty Teksasista, kertoo uutiskanava ABC. Kateissa aikuiseksi varttuneiden naisten äitiä syytetään nyt lasten kaappaamisesta.

ABC kertoo, että poliisi sai päivää ennen jouluaattoa nimettömän vihjeen, joka johdatti viranomaiset kadonneiden Kimberly ja Kelly Yatesin sekä heidän 69-vuotiaan äitinsä Elainen jäljille.

Poliisin mukaan äiti oli asunut Houstonissa, Teksasin osavaltiossa ja esiintynyt vuosien ajan väärällä nimellä. Hänet otettiin maanantaina kiinni ja häntä vastaan on määrä nostaa syytteet Rhode Islandin osavaltiossa keskiviikkona, ABC kertoo.

Naisen tyttäristä nuorempi oli vain 10-kuukautinen, kun lapset ilmoitettiin kadonneiksi. Vanhempi siskoksista oli kolmevuotias. Nyt naiset ovat 32- ja 35-vuotiaita. Pidätyksen hetkellä naiset eivät enää eläneet äitinsä luona.

Poliisin mukaan naisten isälle on kerrottu hänen lastensa löytymisestä. ABC:n mukaan on kuitenkin siskosten itse harkittavissa, päättävätkö he ottaa yhteyttä isäänsä.

Elaine Yatesin on kerrottu kadonneen tyttäriensä kanssa sen jälkeen, kun hän oli riidellyt puolisonsa kanssa. Tapauksesta on uutisoitu vuosien varrella Yhdysvalloissa näyttävästi. Vuonna 1990 tyttöjen isoäiti pidätettiin viikoksi, sillä tämä ei kertonut viranomaisille tyttärensä ja kadonneiden lasten olinpaikkaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja