Yksivuotiaan Evelynin katoamismysteeri hämmentää poliisia Yhdysvalloissa – nähty yli kaksi kuukautta sitten, mutta ilmoitettiin vasta nyt kadonneeksi: "Lukuisia ristiriitaisia lausuntoja"

1:15
Video: Yksivuotiaan Evelynin katoamismysteeri hämmentää poliisia Yhdysvalloissa – nähty yli kaksi kuukautta sitten, mutta ilmoitettiin vasta nyt kadonneeksi

Pienen Evelynin katoamismysteeri hämmentää Tennesseessä, Yhdysvalloissa. Kaksi kuukautta kateissa ollut yksivuotias ilmoitettiin kadonneeksi vasta viime viikolla, ja poliisi kertoo saaneensa ristiriitaisia lausuntoja.

Viidentoista kuukauden ikäinen Evelyn Mae Boswell on varmasti nähty viimeksi joulukuussa, mutta hänet ilmoitettiin kadonneeksi vasta viime viikon keskiviikkona.

– En tiedä mitä tapahtui. Minä olen se, joka soitti viranomaisille, tytön isoisä Tommy Boswell kertoo CNN:lle.

Äiti: Tiedän, kenellä tyttö on

Tytön äiti Megan Boswell ei tehnyt omien sanojensa mukaan ilmoitusta poliisille, koska tietää, kenen kanssa tyttö on.

– Tiesin, kenellä tyttö on, enkä halunnut heidän karkaavan hänen kanssaan. Heti kun he tajusivat mitä tapahtuu, he ikään kuin katosivat, Megan Boswell sanoo.

Äiti on kieltäytynyt kertomasta epäilemiensä henkilöiden nimiä ainakin medialle.

– Tiesin, että tämä henkilö katoaisi heti, ja nyt niin on tapahtunut, äiti sanoo.

Kaksi henkilöä pidätetty

Poliisi pidätti perjantaina kaksi henkilöä muista syistä Tennesseessä. Toinen pidätetyistä Evelynin isoäiti, 42-vuotias Angela Boswell. Hän ja 33-vuotias mies pysäytettiin ajaessa harmaalla vuoden 2007 BMW-merkkisellä autolla, jota poliisi etsi.

Megan Boswell oli ollut ostamassa kyseistä BMW:tä, mutta raha ei koskaan vaihtanut omistajaa eikä kauppoja lyöty lukkoon. Auton omistaja ei saanut Meganiin tai Angela Boswelliin yhteyttä, joten hän ilmoitti auton varastetuksi.

Poliisit eivät ole vielä kommentoineet, onko isoäidillä ja miehellä mitään tekemistä Evelynin katoamisen kanssa.

Ristiriitaisia lausuntoja

Poliisien mukaan äiti Megan on ollut yhteistyöhaluinen, mutta antanut ristiriitaisia lausuntoja.

– Tutkinnan aikana viranomaiset ovat vastaanottaneet lukuisia ristiriitaisia lausuntoja. Se ja fakta, ettei tyttöä ilmoitettu heti kadonneeksi, tekee tästä monimutkaisen tapauksen, sanottiin Tennesseen rikostutkinnasta.

Aluksi lapsen kerrottiin olleen kateissa joulukuun 26. päivästä lähtien, mutta nyt lastensuojelu epäilee, ettei varmoja näköhavaintoja ole joulukuun 10. tai 11. päivän jälkeen, jolloin lastenhoitaja kertoi nähneensä hänet.

Evelynin äiti on yksinhuoltaja ja asuu Sullivan Countyssa, Tennesseessä. Isä on viranomaisten mukaan armeijan palveluksessa oleva sotilas, jonka palveluspaikka on Louisianassa.

Viranomaiset lupaavat 56 000 dollarin palkkiota ihmiselle, jonka ansiosta Evelyn palaa turvallisesti ja ehjänä kotiin. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Uutiset Liveen tehdään huoltotoimenpiteita tänään maanantaina klo 12.00-12.30, jolloin katselussa voi olla häiriöitä. Pahoittelut.