Mainos

Yhdysvaltain "Madeleine"-tapaus selvisi: Tytön jäänteet löydettiin viisi vuotta katoamisesta

Yhdysvalloissa Arizonasssa poliisi vahvistaa löytäneensä melkein viisi vuotta sitten kadonneen tytön jäänteet.

Tucsonin poliisin mukaan 6-vuotiaana kadonneen Isabel Celisin jäänteet löytyivät viranomaisten etsinnöissä maaseudulta maastosta Pima Countysta, jossa Tucson sijaitsee. Dna-testit valitettavasti vahvistavat jäänteiden kuuluneen Isabel Celisille, poliisi kertoi tiedotustilaisuudessaan.

– Tämä ei ole se päätös, mitä toivoimme, mutta tämä ei ole myöskään päätös tämän tapauksen tutkinnassa, poliisi kertoi.

Isabel katosi huhtikuussa vuonna 2012. Poliisin mukaan perheenjäsenet näkivät hänet viimeisen kerran illalla kello 23 juuri ennen nukkumaanmenoa. Kun hänen isänsä meni aamulla kello 8 herättelemään tyttöä, tämä ei ollutkaan enää huoneessaan. Äiti oli lähtenyt töihin noin puolta tuntia aiemmin. Poliisi kutsuttiin välittömästi paikalle.

Poliisi on vuosien varrella saanut kaikkiaan yli 2000 vihjettä katoamiseen liittyen, ja tapaus on herättänyt huomiota kaikkialla Yhdysvalloissa. Tapausta on jopa luonnehdittu Yhdysvaltain Madeleine McCann -tapaukseksi.

Poliisi sanoi, ettei löytö ollut sattuma, mutta ei suostunut kertomaan mikä loppujen lopuksi johti löydöksen jäljille. Ketään ei ole pidätetty tapaukseen liittyen, eikä poliisi suostu kertomaan mahdollisista epäillyistä.

Tytön katoamisesta on liikkunut arveluja. On epäilty, että joku oli tunkeutunut hänen makuuhuoneensa yöaikaan kiinni olleesta ikkunasta ja vienyt tytön. Naapurit ovat kertoneet kuulleensa miehen ääntä ja koiran haukuntaa aamulla noin klo 6.30. Lopullista ratkaisua tapahtumiin ei kuitenkaan vielä ole saatu.

Tytön perhe kiittää yhteisöään lausunnossaan saamastaan tuesta ja toivon ylläpitämisestä kaikkien näiden vuosien ajan. Perhe sanoo, että nyt heidän aikansa on tullut surra. He toivovat surulleen yksityisyyttä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.