Kaksi lasta ja pariskunta on kateissa Yhdysvalloissa – epämääräisissä oloissa kadonneiden löytämiseksi on käynnistetty etsinnät useassa osavaltiossa

1:31

Yhdysvalloissa on käynnistetty usean osavaltion laajuiset etsinnät pariskunnan ja kahden pienen lapsen löytämiseksi.

Poliisi epäilee, että Idahon osavaltiosta kotoisin olevat lapset ovat kadonneet mahdollisen perhetragedian seurauksena. Lasten äiti ja hänen tuore aviomiehensä ovat myös kadoksissa.

Tapahtumia edelsi useampi tragedia. Ensin Springvillessä miehensä Chad Daybellin kanssa asunut Tammy Daybell kuoli olosuhteissa, jotka tutkijoiden mukaan ovat "epäilyttävät". Lääkärit olivat aluksi väittäneet Tammyn kuolleen luonnollisista syistä, mutta myöhemmissä tutkimuksissa kävi ilmi, että kuolinsyy ei välttämättä ollut luonnollinen.

Tammy Daybellin mies Chad Daybell meni pian tämän jälkeen naimisiin Lori Vallown kanssa, joka myös oli hiljattain jäänyt leskeksi. Vallown mies oli kuollut heinäkuussa veljensä ampumiin luoteihin. Miehen veli oli väittänyt ammuskelun olleen "itsepuolustusta".
Sittemmin myös miehen veli kuoli.

Tuore pariskunta Chad Daybell ja Lori Vallow ovat nyt kadonneet. Vallown lapset, Joshua Vallow ja Tylee Ryan, ovat olleet kadoksissa syyskuusta asti.

– Minulla ei ole tarkkaa tietoa siitä, kuka on viimeksi nähnyt Lorin ja Chadin. Tapauksen tutkinnassa saamamme tiedon mukaan lapset on nähty viimeksi 23. tai 24. syyskuuta, sanoo tapausta tutkiva Gary Hagen Rexburgin poliisista.

Poliisin mukaan pariskunta oli aiemmin valehdellut lasten olinpaikasta.

– Toivoisimme, että saisimme edes jonkinlaisen videon lapsista, jotta tietäisimme, että he ovat turvassa, Hagen sanoo.

Poliisi etsii lapsia useiden eri osavaltioiden, kuten Arizonan, Utahin ja Idahon alueelta. Poliisi pyytää kaikkia tapauksesta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja