Mainos

Poliisi selvittää pommimiehen auton reittiä

Poliisi kaipaa nyt lisätietoja keuruulaisen pommimiehen auton liikkeistä ennen Jyväskylässä torstai-iltana sattunutta räjähdystä.

Keskusrikospoliisi selvittää keuruulaisen pommimiehen auton liikkeitä ennen Jyväskylässä torstai-iltana sattunutta kohtalokasta räjähdystä. Auto löytyi pysäköitynä Jyväskylästä Kangasvuorentie 6:n pysäköintialueelta. Ajoreitti antaisi todisteita tapahtumien kulusta.

37-vuotias mies kuoli kerrostaloräjähdyksen jälkeen yöllä sairaalassa. Hänen epäillään kuitenkin etukäteen virittäneen ansapommin Keuruulle velipuolensa kesämökille. Ansa räjähti perjantaina iltapäivällä ja velipuoli vaimoineen loukkaantui.

Tutkinnanjohtaja rikosylikomisario Terho Rajala kertoo, että pommien rakentajaksi epäilty mies osti torstaina aamupäivällä kaksi pientä akkua keuruulaisesta varaosaliikkeestä. Miehen auto oli torstaina aamupäivällä liikkeellä Keuruun keskustan, Paljakantien ja Multiantien alueella sekä iltapäivällä Keuruun ja Jyväskylän välillä. Auto on 240-sarjan Volvo-farmari. Sen rekisterinumero on ONC-167. Vanha ajokki on väriltään valkoinen ja siinä on ruostelaikkuja.

Havaintoja auton liikkeistä voi ilmoittaa keskusrikospoliisin Jyväskylän yksikköön puhelinnumeroon 014-3135713.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.