Poliisi saanut uusia tietoja kadonneesta Saara Arvasta ja henkirikoksesta epäillystä Mika Moringista – pyytää yhä vihjeitä

Poliisi epäilee 51-vuotiasta miestä kadonneen naisen taposta 0:34
Poliisi on julkaissut epäillyn Mika Moringin nimen ja kuvia, sillä se on välttämätöntä rikoksen selvittämiseksi. Poliisi epäilee, että kadonneeksi ilmoitettu Katja Miinalainen on joutunut henkirikoksen uhriksi. 

Poliisi pyytää yhä vihjeitä kadonneesta Saara Arvasta, tämän seurassa nähdystä Mika Moringista ja näiden käyttämästä autosta, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Poliisi tiedotti viikko sitten, että epäilee 51-vuotiasta Mika Moringia henkirikoksesta. Miehen kerrottiin lisäksi epäiltävän myös kytköksistä syksyllä vuonna 2019 kadonneen Saara Arvan tapaukseen. Arva on syntynyt vuonna 1984, 165 senttimetriä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka. 

Poliisi sai tiedotteen jälkeen uusia tietoja paikoista ja ajankohdista, joissa Arva oli nähty.

– Poliisi kiittää saamistaan vihjeistä ja pyytää edelleen havaintoja ja tietoja sekä Saara Arvan että Mika Moringin liikkeistä, sekä heillä käytössä olleesta autosta 31.8.-1.9.2019, tiedotteessa kerrotaan.

Viimeisin havainto Arvasta on Neiturin kanavalla 31. elokuuta 2019 kello 19–20 välillä.

Lisäksi poliisi kertoo, että Moringin ja Arvan käytössä olleesta mustasta Audista ja Moringin tuntomerkkeihin sopivasta miehestä on tehty havainto samana iltana kello 21 aikaan Tervossa Koskentiellä rannan lähellä olevalla levähdyspaikalla. Tiedossa ei ole, oliko Arva tuolloin Moringin seurassa.

Poliisin kertoo, että sen tietojen mukaan Moring on käynyt 1. syyskuuta 2019 kello 13 aikaan Motonetissä Kuopiossa, josta palannut Vesannon suuntaan.

Poliisi kertoo sitä kiinnostavan erityisesti mahdolliset havainnot Mika Moringista, Saara Arvasta ja heillä käytössä olleesta mustasta Audista 31. elokuuta 2019 illalla kello 20 jälkeen ja 1. syyskuuta 2019. 

Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki havainnot ja vihjeet Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjenumeroon 0295 415 232.

MTV vieraili tapoista epäillyn Mika Moringin asuinalueella – osa naapureista pelkäsi miestä 4:04
MTV vieraili tapoista epäillyn Mika Moringin asuinalueella – osa naapureista pelkäsi miestä.

Lue myös: