Mainos

Lisätietoja Milla Arosen viimeisistä liikkeistä: Kadonnut varusmiesnainen istui epäillyn surmaajansa kyydissä kahtena perättäisenä yönä – uskotaan kuolleen näillä alueilla, poliisi julkaisi kartan ja toivoo vihjeitä

Poliisi etsii yhä kadonneen varusmiehen Milla Arosen ruumista ja toivoo vihjeitä tapaukseen liittyen. Poliisi on julkaissut kartan paikoista, joissa naisen uskotaan liikkuneen viime hetkillään.

Milla Arosen uskotaan joutuneen henkirikoksen uhriksi Somerolla kesäkuussa. Naisen ruumista ei kuitenkaan ole löydetty etsinnöistä huolimatta.

Poliisi kertoo, että Arosen uskotaan liikkuneen katoamisen aikaan harmaalla Volvo V70 -merkkisellä autolla kahtena peräkkäisenä yönä kesäkuun 7. ja 9. päivien välillä. Arosen kanssa on liikkunut vuonna 1995 syntynyt mies, jota epäillään naisen murhasta. Mies omisti poliisin kuvaileman Volvon.

Kaksikko oli poliisin mukaan liikkunut Someron ja Somerniemen alueilla, joissa on molemmissa syrjäisiä maasto- ja metsäalueita sekä vesistöjä.

Katso video: Tämä Arosen katoamisesta tiedettiin kuukausi sitten:

5:20

Epäilty yritti nostaa rahaa

Viimeinen paikannustieto Arosen kännykästä on poliisin mukaan Someron keskustasta 9. kesäkuuta kello 8 aamulla.

Vain noin puolta tuntia tuota ennen Someron keskustan Osuuspankin automaatilta yritettiin nostaa rahaa Arosen pankkikortilla.

Nostoa yritti henkilö, joka oli peittänyt kasvonsa. Poliisi epäilee, että kyseessä on Arosen surmasta epäilty mies.

– Ennen nostoyritystä epäilty on ollut liikkeellä Volvo V70-autolla Someron kaupungissa keskustan pohjoispuolella, josta hän on siirtynyt pankkiautomaatille. Tämän jälkeen epäilty on ajanut Salon Kruusilaan, josta paluu Somerolle on tapahtunut noin kello 10.30 aikaan, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jarkko Toivonen kertoo poliisin tiedotteessa.

Ruumis on voitu siirtää

Poliisi on julkaissut kartan, jossa on merkittynä alueita, joilla Arosen henkirikoksen uskotaan tapahtuneen.

Alueilla on tehty etsintöjä naisen ruumiin löytämiseksi, mutta laihoin tuloksin. Poliisi pitääkin mahdollisena, että Arosen ruumis on siirretty alueelta muualle ”jossakin vaiheessa”. Poliisi pyytää yleisöhavaintoja kaikesta mahdollisesta liikkumisesta alueilla 8.-18. kesäkuuta.

18. kesäkuuta epäilty on myynyt Volvonsa eteenpäin.

Henkirikoksesta epäilty vuonna 1995 syntynyt mies on ollut tutkintavankeudessa elokuun lopusta saakka. Poliisi on aiemmin kertonut, että mies ei ole kuulusteluissa juurikaan puhunut. Tämä on vaikeuttanut tapauksen tutkintaa.

Poliisille voi toimittaa vihjeitä puhelimitse numeroon 050 456 4903 tai sähköpostitse osoitteeseen rikosvihje.krp@poliisi.fi  

Alla poliisin julkaisema kartta.

aronen_kartta123

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja