Mainos

Poliisi piiritti ammuskelevaa miestä kymmenen tuntia Kerimäellä

Omakotitalossaan päihtyneenä ammuskellutta miestä on jouduttu piirittämään tuntien ajan Kerimäellä Etelä-Savossa. Tilanne oli vaarallinen, mutta kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut. Mies on pidätetty.

Tapahtumat saivat alkunsa yli 50-vuotiaan miehen ja tämän perheenjäsenten erimielisyyksistä noin kello kolmen aikaan aamuyöllä. Rikosylikonstaapeli Jouni Matilainen Savonlinnan poliisista kertoo, että omakotitalossa oli miehen lisäksi neljä muuta henkilöä. Heistä kaksi oli nuoria. Heidät saatiin turvaan muutaman tunnin kuluessa.

Talossa ammuttiin useita laukauksia, joista ensimmäiset jo evakuoinnin aikana. Matilaisen mukaan talossa oli useita tuliaseita. Vielä ei tiedetä, millä niistä ammuttiin. Kaikkiin aseisiin oli luvat.

Useita tunteja kestäneistä neuvotteluista huolimatta mies jatkoi uhkaavaa käyttäytymistä. Vihdoin kymmenen tunnin piirityksen jälkeen mies tuli aseineen talon pihaan, jolloin hänet otettiin kiinni poliisikoiran avulla.

Asiaa tutkitaan muun muassa virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena. Matilaisen mukaan vielä ei tiedetä, ammuttiinko talosta laukauksia ulos poliiseja kohti.

Piiritykseen osallistui useita partioita Savonlinnasta ja lähialueilta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.