Mainos

Poliisi ampui aseistettua miestä Lahdessa

Poliisi arvelee, että tapahtumien taustalla oli ammutun lahtelaismiehehen henkilökohtainen kriisi.

Poliisi on ampunut nuorta miestä Lahdessa iltapäivällä. Viranomaiset olivat piirittäneet aamusta lähtien autossa aseen kanssa istunutta nuorukaista. Kun hän tuli autosta ulos eikä totellut käskyjä, poliisi ampui häntä jalkaan. Loukkaantunut vietiin sairaalaan.

Mies oli ollut varhain aamulla toisen henkilön kanssa omakotitalossa Karjusaaren kaupunginosassa. Asunnossa ammuttiin useita kertoja, minkä vuoksi poliisi hälytettiin paikalle. Kukaan ei loukkaantunut ampumisen takia.

Talossa ollut kaksikko hyppäsi autoon ja yritti paeta. Poliisi sai eristettyä Karjusaareen johtavan tien, jolloin autolle ei jäänyt pakotietä. Noin seitsemän tunnin piirityksen jälkeen tilanne laukesi poliisin luotiin.

Poliisi arvelee, että tapahtumien taustalla oli ammutun lahtelaismiehehen henkilökohtainen kriisi. Viranomaisten mukaan toinen henkilö ei luultavasti ole syyllistynyt laittomuuksiin.

Virkavalta eristi useiksi tunneiksi koko kaupunginosan, koska auto sijaitsi ainoalla alueelle vievällä tiellä. Liikenne Karjusaareen saatiin sujumaan taas iltapäivällä.

Tapahtumapaikalla oli useita Lahden poliisin yksiköitä. Koska virkavalta käytti asetta, keskusrikospoliisi alkaa tutkia tapausta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.