Mainos

Poliisi: 19-vuotiaan raakaa murhaa suunniteltiin puoli vuotta

Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus on hylännyt murhasta epäillyn 39-vuotiaan miehen tämänpäiväisen vapautuspyynnön tutkintavankeudesta.

Häntä ja 20-vuotiasta miestä epäillään Seinäjoen Ylistarossa viime kuussa sattuneen 19-vuotiaan nuorukaisen murhasta. Molemmat pysyvät vangittuina.

Tutkinnanjohtaja Esa Uusi-Kakkuri paljastaa MTV3 Uutisille, että kaksikko olisi suunnitellut murhatekoa jopa puoli vuotta. Uusi-Kakkurin mukaan myös "jotkut muut henkilöt" ovat saattaneet olla tietoisia kaksikon suunnitelmista. Poliisin epäilyksen mukaan murhan motiivina ovat olleet raha-asiat sekä ihmissuhteet.

19-vuotias nuorukainen murhattiin raa'alla tavalla Seinäjoen Ylistarossa 22.–24. syyskuun välisenä aikana. Maanviljelijä löysi murhatun miehen metsätien varrella olevasta ojasta. Murhaan käytettiin vasaraa, joka on tällä hetkellä poliisin hallussa. Toinen epäilty tekoesine on kateissa.

Tutkinnanjohtajan arvion mukaan tekoaika ajoittuu todennäköisesti ajankohdan alkupäähän.

Poliisin mukaan kaksikko on "myötävaikuttanut" tutkinnan edistymisessä. Syytteennostamisen määräaika on 17. tammikuuta 2014.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.