Poistiko kaveri lähettämänsä WhatsApp-viestin? Näin pystyt lukemaan sen

0:29
Katso videolta myös kätevä vinkki iPhonelle: Näin hylkäät puhelun, vaikka hylkää-nappia ei näkyisikään

Vaikka lähettäjä poistaisi lähettämänsä WhastApp-viestin ennen kuin ehdit sen lukea, voit saada kätevän kikan avulla viestin esiin joka tapauksessa, neuvoo brittilehti The Sun.

Syksyllä 2017 WhatsApp sai mahtavan uuden toiminnon, joka mahdollisti jo lähetettyjen viestien perumisen ja poistamisen keskustelusta niin Android, iOS kuin Windows -puhelimissa. Viime vuoden keväällä viestien poistoaikaa pidennettiin tuntiin.

Jos katumus siis iskee tunnin sisällä WhatsApp-viestin lähettämisestä, voi viestin poistaa vastaanottajan näkyviltä.

Jos lähettäjä on poistanut viestin, vastaanottajan ruudussa näkyy vain ilmoitus: "Tämä viesti poistettiin".

Brittilehti The Sun kuitenkin kirjoittaa, etteivät viestit kuitenkaan poistu pysyvästi – vastaanottaja voi saada ne näkyville ja vielä yllättävän helposti.

The Sunin mukaan poistetut viestit saa näkyviin WhatsAppin varmuuskopioinnin ansiosta. Käyttäjä voi valita asetuksista, tekeekö WhatsApp varmuuskopioinnin päivittäin, viikoittain ja kuukausittain.

Jos poistetun viestin haluaa näkyviin, varmuuskopiointi kannattaa asettaa tapahtumaan päivittäin. Brittilehden mukaan se tapahtuu tällöin kello kahdelta yöllä.

Näin saat poistetun viestin näkyviin

Nähdäksesi poistetun viestin, poista WhatsApp ja asenna se uudestaan laitteen sovelluskaupasta. Kun sovellukseen kirjautuu uudestaan, saa mahdollisuuden palauttaa keskustelut varmuuskopioista.

Valitse tämä vaihtoehto, ja keskustelut palautuvat – mukaan lukien poistetut viestit, jotka näkyvät nyt tavalliseen tapaan, aivan kuin lähettäjä ei olisikaan poistanut niitä.

Brittilehden mukaan kikka toimii niin Android kuin iOS-laitteissa.

Vaikka varmuuskopiointia ei käyttäisikään, The Sunin mukaan on myös olemassa monia kolmansien osapuolten sovelluksia, joiden avulla lähettäjän poistetut viestit saa näkyviin.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja