Mainos

Poikkeuksellisen monta kolaria viikonlopun liikenteessä - useita sairaalahoitoon

Suomen teillä on tapahtunut päivän aikana poikkeuksellisen monta liikenneonnettomuutta. Tämänhetkisten tietojen mukaan onnettomuudet eivät ole vaatineet kuolonuhreja, mutta useita ihmisiä on joutunut sairaalahoitoon.

Kouvolassa seitsemän ihmistä loukkaantui iltakuuden maissa kahden henkilöauton nokkakolarissa Myllykoskelle vievällä tiellä. Yksi heistä sai vakavampia vammoja. Loukkaantuneet vietiin sairaalahoitoon. Tienpinta oli turmapaikalla hyvin liukas.

Rekkaa ohittanut törmäsi vastaantulevaan autoon

Virojoella puolestaan rekkaa ohittanut venäläisnainen törmäsi vastaantulevien kaistalla olevaan henkilöautoon.Haminasta Vaalimaan suuntaan ajanut nainen lähti ohittamaan edellään kulkevaa rekkaa, kun hän havaitsi vastaantulevalta kaistalta lähestyvän auton.

Nainen yritti palata omalle kaistalleen, mutta auto lähti heittelehtimään ja törmäsi vastaantulevaan autoon. Kolarissa loukkaantui yksi henkilö lievästi. Kolarissa osallisena olleissa autoissa oli yhteensä viisi ihmistä.

Kolarisuma Kuusamossa - useita lievästi loukkaantuneita

Kuusamossa koettiin poikkeuksellinen kolarisuma suppealla alueella viikonloppuna. Poliisin mukaan kolareissa oli osallisena kaikkiaan 18 ihmistä. Suuri osa heistä joutui paikkauttamaan lievät vammansa sairaalassa. Kaksi henkilöä loukkaantui vakavammin.

Onnettomuudet tapahtuivat Viitostiellä Rukan matkailukeskuksen lähistöllä. Pelastuslaitoksen mukaan on melko harvinaista, että yhden viikonlopun aikana sattuu neljä kolaria niin lähellä toisiaan.

Kolaripaikoilta vietiin pois yhteensä kahdeksan henkilöautoa, joista osa vaurioitui varsin pahoin. Kaksi autoista oli venäläisiä. Sää Kuusamossa oli viikonloppuna normaalin talvinen.

Kylkeen törmännyt auto kaatoi ambulanssin Helsingissä

Helsingin Käpylässä sattui puolestaan illalla kolari, jossa osallisena olivat henkilöauto ja ambulanssi.

Hälytysajossa potilasta kuljettanut ambulanssi kaatui kyljelleen, kun henkilöauto puski sitä risteysalueella kylkeen. Onnettomuus ei aiheuttanut isoja henkilövahinkoja.

Ambulanssi ajoi pillit päällä Mäkelänkadun ja Koskelantien risteykseen. Keski-ikäinen nainen ei huomannut sitä ajoissa, ja hänen autonsa törmäsi ambulanssiin sen taka-akselin kohdalle.

Autoilija ja ambulanssissa työskennellyt miessairaanhoitaja vietiin Haartmanin sairaalaan tarkastukseen.

Potilaana ollut hieman iäkkäämpi mies vietiin toisella ambulanssilla alkuperäisen suunnitelman mukaisesti Meilahden sairaalaan. Ambulanssin kuljettaja ei saanut vammoja.

Henkilöautot kolaroivat Nokialla Pirkanmaalla

Pirkanmaalla Nokialla tiellä numero 12 sattui iltaseitsemän jälkeen kahden henkilöauton kolari, kun liukkaalla tiellä toinen auto törmäsi kylki edellä vastaantulevan auton keulaan.

Onnettomuuspaikka oli Nokian kylpylähotelli Edenin kohdalla, noin 15 kilometriä Tampereelta Nokian suuntaan. Tiellä oli 80 kilometrin nopeusrajoitus.

Vakavilta vammoilta vältyttiin, mutta molempien autojen kuljettajat joutuivat käymään tarkastuksessa ensiavussa. Autoissa ei ollut muita matkustajia. Poliisi ohjasi liikenteen kiertotielle Nokian keskustan kautta.

Palomestari Ville Naskalin mukaan ajokeli oli onnettomuuspaikalla huono.

– Keli oli loskainen, renkaiden urat täyttyivät nopeasti loskasta ja se aiheuttaa ongelmia varsinkin äkkijarrutustilanteessa, Naskali kuvailee.

(MTV3 - STT)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja