Poikaystävä jätti – ylipainoinen nainen "kosti" pudottamalla painoaan 45 kiloa: "Parasta, mitä minulle on tapahtunut"

Romanttisen viikonlopun päätyttyä eroon, Sian Ryan päätti muuttaa koko elämänsä.

Kun yli vuoden kestänyt suhde päättyi siihen, että poikaystävä jätti 120 kiloa painaneen Ryanin kesken romanttisen loman, nainen päätti ottaa opikseen tosi-tv-tähteydestäkin tutun Khloe Kardashianin neuvosta, jonka mukaan paras tapa kostaa on näyttää upealta.

Nainen ei jäänyt itkemään sydänsurujaan pitkäksi aikaa, vaan alkoi käydä salilla. Hän juoksi juoksumatolla iltaisin unohtaakseen ex-kumppaninsa. Treeni tuotti tulosta ja liikunta paransi särkyneen sydämen.

– Olin niin surullinen, kun erosimme, mutta oikeastaan se oli parasta, mitä minulle on tapahtunut, sanoi Ryan The Sunille.

"Liikunta antoi muuta mietittävää"

Naisen paino nousi opiskeluvuosina. Jatkuva juhlinta ja roskaruoan syönti näkyi kropassa, koska liikunta ei innostanut. Hän yritti aloittaa treenamisen jo ollessaan yhdessä poikaystävänsä kanssa, mutta kiinnostus lopahti muutamassa viikossa. Eron jälkeen inspiraatio säilyi.

– En yrittänyt saada häntä takaisin, vaan unohtaa hänet kokonaan. Liikunta antoi minulle muuta mietittävää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ryan on ottanut kuvia muuttuneesta kropastaan Instagramiin inspiroidakseen muita naisia. Tiliä seuraa jo yli 20 000 fania, jotka ovat kiinnostuneita Ryanin vinkeistä painonpudotukseen.

Nainen suunnittelee palaavansa koulun penkille opiskelemaan ravintoneuvojaksi – jotain mitä hän ei koskaan aiemmin olisi uskonut tekevänsä.

Ryan kertoi MTV Lifestylen toimitukselle, ettei ole luopunut pizzasta ja burgereista.

– Teen itse terveellisempiä versioita, jotta voin edelleen nauttia lempiherkuistani.

Lähde: The SunNews.Com

***

Lue myös:

    Uusimmat