Mainos

Juhliminen vaihtui liikuntaan – entisestä bilehileestä kuoriutui fitnessmalli

Opiskelija, joka oli saanut kuulla kommentteja painostaan koko teini-ikänsä ajan, laihdutti lähes 30 kiloa ja alkoi luoda uraa fitnessmallina.

Teksasilainen opiskelija Meghan Gilbert kertoo kärsineensä hallitsemattomista ahmimiskohtauksista koko opiskeluaikansa. Vääristynyt suhde ruokaan kerrytti kiloja, ja enimmillään naisen vaaka näytti yli 90 kiloa. Viimeisen kahden vuoden aikana nainen kertoo tehneensä paljon töitä muuttaakseen ajatusmaailmansa terveempään suuntaan.

Todistaakseen uskomatonta muodonmuutosta nainen jakoi Instagramissa kuvaparin, joka todistaa niin sisäistä kuin ulkoista muutosta.

– Vasemmalla oleva tyttö on 90-kiloinen, masentunut ja ahdistunut. Olin koukussa aineisiin ja juhlin joka ilta. Aamuisin herättyäni halusin unohtaa sen, että minun täytyi herätä. Minun elämäni oli… surullista, nainen kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ihmiset kiusasivat minua, mutta kiusasin myös itseäni. Huumeet saivat minut vihaamaan itseäni päivä päivältä enemmän, nainen lisää. 

Ensimmäinen askel on otettava mielessä

Kolme vuotta sitten tapahtui kuitenkin jotain, joka muutti naisen koko elämän suunnan. Herätessään kerran yliannostuksen jälkeen nukuttuaan 36 tuntia putkeen, hän päätti, että asioiden olisi muututtava. Hän päätti alkaa rakastaa itseään ja palata kuntosalille. Instagramiin muodonmuutostaan taltioinut nainen on elävä todiste siitä, että muutos on mahdollinen aivan kaikille. Täytyy vain tehdä päätös ja pysyä siinä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kaikki alkaa mielestäsi. Muuta ajatusmaailmaasi, nouse jaloillesi ja astele salille, nainen neuvoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka elämässä tulisi eteen vaikeuksia, koskaan ei kannata luovuttaa, vaan yrittää entistä kovemmin. Mitä jos sen sijaan, että sanoisit ”ei, en pysty”, vastaisitkin ”kyllä, minä pystyn siihen”, nainen kyselee.

Lähde: Independent

***

0:56

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.