Tosi-tv-tähti sai tarpeekseen ulkonäkönsä arvostelusta – treenasi itsensä timmiksi

Jax Taylor selätti vaikeudet.

Vanderpump Rules -sarjasta tuttu Jax Taylor on tehnyt melkoisen muodonmuutoksen. 39-vuotias Taylor on laihduttanut vuoden aikana lähes 20 kiloa. Treenit tulokset näkyvät selkeästi tuoreimman Men’s Health -lehden kannessa, jossa Taylor poseeraa paidattomana.

Taylor jakoi otoksen myös Instagram-tilillään.

Taylor kertoo saaneensa motivaatiota laihdutusurakkaansa ihmisiltä, jotka ovat arvostelleet hänen ulkonäköään sosiaalisessa mediassa.

– Ihmettelin, miksi ystäväni tai tyttöystäväni eivät kertoneet minulle asiasta. Näytin ällöttävältä, olin kuin voipallo, hän sanoo.

Vanderpump Rules -ohjelmassa aloitettuaan Taylor lopetti mallintyöt. Samalla hän lakkasi käymästä kuntosalilla, ja rasittavan työn myötä painoa alkoi kerääntyä. Pitkien kuvauspäivien lisäksi ohjelman tähdet juhlivat rankasti, eikä itsestään huolehtimiselle ollut Taylorin mukaan aikaa.

Taylorin isä menehtyi äkillisesti syöpään vuonna 2017, mikä sai hänet ajattelemaan myös omaa terveyttään. Hän kertoo kihlattunsa Brittany Cartwrightin olleen tukena surun keskellä.

– En aio juoda. Aion kääntää tämän ympäri ja tehdä isäni ylpeäksi, Taylor sanoi.

Nykyään Taylor urheilee kahdesti päivässä viisi kertaa viikossa ja hänen ruokavalioonsa kuuluvat kana, pihvit, ruskea riisi ja proteiinijuomat.  

Myös Taylorin kihlattu on ylpeä muutoksesta.

– Hän tekee minuun vaikutuksen joka päivä. Ei vain siksi, että hän käy kuntosalilla ja tekee terveellisempiä valintoja, vaan koska näen, miten onnellinen ja itsevarma hän on, Cartwright hehkuttaa.

Taylor on treenannut itsensä kuntoon myös tulevia häitään varten, sillä pariskunta menee naimisiin ensi kesänä.

Lue myös:

    Uusimmat