Poikaystävä jättää tärkeän vaiheen väliin seksin aikana – asiantuntija neuvoo orgasmin perään haikailevaa tyttöystävää: "Hän ei koskaan opi olemaan parempi rakastaja, jos..."

Naislukija pohtii, miksei hänen kumppaninsa tunnu halukkaalta antamaan suuseksiä.

Seksuaalisiin häiriöihin erikoistunut psykoterapeutti Pamela Stephenson Connolly vastailee lukijoiden seksiongelmiin The Guardianin palstallaan. Aiemmin Connolly joutui jopa pienimuotoisen kritiikin kohteeksi vastatessaan vastalauseita herättävällä tavalla mieslukijan ihmetykseen siitä, miksi tyttöystävä masturboi salaa vielä seksin jälkeen.

Tällä viikolla lukija lähestyi asiantuntijaa kysymyksellä siitä, mitä tehdä, kun kumppani ei tunnu olevan halukas antamaan suuseksiä, vaikka klitoriksen stimuloiminen olisi naiselle paras tapa saada orgasmi.

"Olen ollut kumppanini kanssa nyt kolmen kuukauden ajan. Hän on 28, minä olen 21-vuotias. Hän on välittävä, hellä ja hyvin kunnioittava naisia kohtaan, mikä on minulle tärkeää, sillä ex-poikaystäväni kutsui minua ennen lutkaksi. Hän vaikuttaa kuitenkin välittävän vain yhdynnästä, kun taas minun orgasmini ovat voimakkaampia klitoriksen stimulaation kautta", nainen kirjoittaa.

Hän kertoo maininneensa asiasta poikaystävälleen, joka on kuitenkin sivuuttanut aiheen.

"Rakastan antaa hänelle suuseksiä, mutta hän vaikuttaa olevan haluton tekemään samaa minulle. Olen aina tuntenut, että seksin ei tulisi perustua minkäänlaiseen velvoitteeseen. Haluan antaa kumppanilleni niin paljon nautintoa kuin voin tuntematta, että minun pitäisi saada jotain vastineeksi. Tämä tuntuu kuitenkin todella vaikealta, kun minun haluni eivät tunnu olevan juurikaan esillä hänen mielikuvassaan siitä, mitä seksi on."

Näin asiantuntija vastasi:

Connolly ei heittäisi pyyhettä kehään.

"Saatat olettaa liikaa. Tämä ei välttämättä ole haluttomuutta hänen puoleltaan, vaan yksinkertaisesti sinisilmäisyyttä ja tekniikan puutetta", asiantuntija pohtii.

Connollyn mukaan kyse voi olla siitä, että useiden nuorten miesten tavoin naisen poikaystävä ei välttämättä täysin ymmärrä, kuinka tyydyttää nainen klitorista koskemalla. Connollyn mukaan ratkaisu piileekin siinä, että naisen pitäisi opettaa kumppanilleen oikea tapa koskea.

"Sinun pitää olla hyvin yksityiskohtainen, ja tehdä selväksi, että odotat vastapalvelusta. Huomiosi siitä, että rakastelun aikana sinun "ei tulisi odottaa mitään vastineeksi" on ongelmallinen kahdesta syystä. Ensinnäkään, hän ei koskaan opi olemaan parempi rakastaja, jos et opeta häntä. Toisekseen, hän on jatkossakin itsekäs rakastaja, jos et kerro hänelle, mitä haluat. Ja nämä puutteet johtavat siihen, että olet koko ajan katkerampi", Connolly varoittelee.

Hän kehottaakin naista ottamaan asian rohkeasti puheeksi saadakseen tarvitsemansa. Lisäksi asiantuntija kehottaa naista palkitsemaan poikaystävän, kun tämä tekee jotain oikein. Connollun mukaan tämä on tapa säilyttää seksuaalinen yhteys – ja koko parisuhde.

Connolly on aiemmin antanut vastauksensa myös naislukijan ongelmaan orgasmin saamisen vaikeudesta.

Entä miksi mies ei suutele seksin aikana? Katso video:

Lähde: The Guardian

Lue myös:

    Uusimmat