Mainos

Poika sai joulukortin koulusta – äiti löysi hänet itkemästä surkeana huoneestaan

Äiti toivoo, että vanhemmat tarkastuttaisivat lastensa kirjoittamat joulukortit ennen niiden eteenpäin antamista. 

Joulua pidetään monesti vuoden iloisimpana ja onnellisimpana aikana. Joululaulut raikaavat ja ihmiset muistavat toisiaan mukavin joulutervehdyksin. Aivan kaikille joulu ei kuitenkaan ole yhtä riemukasta aikaa.

Joulun raadollisen puolen sai kokea eräs 6-vuotias poika, jonka saama jouluterveyhdys ei vastannut lainkaan odotuksia. 

"Opeta lastasi rakastamaan ja hyväksymään"

Anna Mitchellin 6-vuotiaan pojan saama joulukortti särki sekä äidin että pojan sydämen. Eräänä päivänä poika tuli esikoulusta kotiin mukanaan kasa luokkatovereiltaan saamia joulutervehdyksiä. Äiti kertoo Mamamia-blogissaan pojan juosseen nopeasti huoneeseensa lukemaan saamiaan kortteja. Naurun sijaan pojan huoneesta alkoi kuitenkin pian kantautua nyyhkytystä. 

Pojan epätoivon lähde selvisi äidin astuessa huoneeseen. Äiti löysi pojan käsistä kortin, jonka teksti sai hänet järkyttymään toden teolla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Minä vihaan sinua, luki kortissa, johon oli piirretty myös ruksein yli vedetty sydän. 

Kortin viesti oli selvä, mutta sen lähettäjä sen sijaan ei. Äiti otti yhteyttä kouluun asian tiimoilta, mutta opettajatkaan eivät osanneet veikata kortin lähettäjää. Äiti ei jättänyt asiaa sikseen, vaan julkaisi kuvan kortista Facebookissa ja pyysi ihmisiä ilmiantamaan kortin lähettäjän.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.  

Ei mennyt aikaakaan, kun eräs isä otti perheeseen yhteyttä ja kertoi, että kortti oli hänen tyttärensä käsialaa. Isä pyysi perheeltä anteeksi ja kertoi keskustelleensa tyttärensä kanssa asiasta.

Äiti kertoo ymmärtävänsä, että lapset tekevät ajattelemattomia asioita, mutta yhtä asiaa hän ei asiassa sulata.

– Päivän päätteeksi yksi asia oli minulle yksiselitteisen selvä: viha ei ole luontainen tunne kuusivuotiaalle. Lapset oppivat vihaamaan. Pidetään tämä opetuksena lomakaudelle. Opeta lastasi rakastamaan ja hyväksymään, olemaan aina ystävällinen. Ja ole kiltti ja tarkista lapsesi joulukortit, äiti päättää blogikirjoituksensa.

Muistetaan olla ystävällisiä toisillemme muulloinkin kuin jouluna. 


Lähteet: Liftable, Mamamia 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.