Mainos

Äiti vaatii vanhempia vastaamaan kutsuihin – 9-vuotias poika sai istua synttärijuhlapöydässään yksin

Äiti joutui todistamaan sydäntäsärkevää hetkeä, joka tapahtui hänen poikansa 9-vuotissyntymäpäivillä.

Eräs äiti kirjoitti tunteikkaan postauksen blogiinsa sen jälkeen, kun kukaan vieraista ei ilmestynyt hänen poikansa syntymäpäiväjuhliin.

Äiti Kristen Layne kuvailee poikaansa herkäksi, huolehtivaiseksi ja hauskaksi pojaksi, joka luovuttaisi empimättä paitansa muukalaiselle tai rakkaimman lelunsa toiselle lapselle. Kaikista näistä hyvistä ominaisuuksista huolimatta yksikään lapsi ei saapunut Mahlonin syntymäpäiville.

– Yhdeksännen syntymäpäivän oli tarkoitus olla hänen vuotensa. Hänen erityinen päivänsä. Hänen ensimmäiset oikeat juhlat ystävien kanssa, Layne kertoo.

Pojan elämän onnellisin päivä sai ikävän lopun

Perhe oli panostanut juhliin toden teolla. Juhlien teemaksi oli valittu Mahlonin lempikirjasarja Neropatin päiväkirja, ja jopa kakku oli tilattu tätä teemaa kunnioittaen. Poika oli juhlista innoissaan ja hän laski äidin mukaan tunteja ja minuutteja juhlahetken alkuun.

– Kun hänen syntymäpäivänsä lopulta koitti, hän oli ylhäällä ennen auringonnousua. Hän kiinnitti koristeita, puhalsi palloja, siivosi huoneensa, kävi kylvyssä, valitsi asunsa, kattoi pöydän ja asetteli kavereille tarkoitetut lahjapussit, äiti luettelee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Layne ikuisti poikansa ennen juhlia iloisena ja odottavaisena. Äiti kertoo pojan jopa huutaneen, että tämä kyseinen päivä tulisi olemaan hänen elämänsä onnellisin.

Mutta kun juhlien alkamisaika koitti eikä kukaan ollut saapunut, Layne alkoi huolestua. Hän oli aikaisemmin pyytänyt lasten vanhemmilta vastauspyyntöä kutsuihin, mutta ei ollut saanut ainuttakaan vastausta. Äiti olisi halunnut perua juhlat, mutta hänen poikansa uskoi, että kyllä edes joku hänen kavereistaan saapuisi. 

– Mutta kukaan ei tullut. Ei yksi ainut lapsi, Layne kertoo.

"Aavistelen, etten ole kovin suosittu koulussa"

Näky yksinäisestä pojasta istumassa yksin pöydän ääressä odottamassa vieraita, jotka eivät koskaan saapuisikaan, vaikutti äitiin syvästi. Layne kertoo, ettei syytä asiasta lapsia, vaan vanhempia, jotka eivät vastanneet lainkaan juhlakutsuun vastauspyynnöstä huolimatta. Tekstiviesti, nopea puhelu tai sähköposti olisi riittänyt.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Laynen mukaan poika ei tule koskaan unohtamaan 9-vuotissyntymäpäiväänsä, ja se tieto vaikuttaa häneen syvästi vanhempana.

– Aavistelen, etten ole kovin suosittu koulussa, Mahlon pohti tapahtuman jälkeen. 

Life on Peanut Layne -blogiin kirjoitetun tekstin myötä tieto pojan surullisista juhlista on lähtenyt leviämään laajalle, ja lukuisat ihmiset ovat lähettäneet Mahlonille lahjoja osoittaakseen myötätuntoa pojan kokemuksia kohtaan.

Äiti toivoo, että tekstin avulla yksikään lapsi ei enää joutuisi viettämään syntymäpäiväänsä yksin. 

7:29

Lähde: Dailymail 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.