Mainos

Hieman ylireagointia? Äiti heitti lapsensa ulos kodistaan – ei ollut ostanut joulukorttia

Erään perheen joulu päättyi ikävällä tavalla, kun äiti hermostui täysin puuttuneesta joulukortista.

Joulu on samaan aikaan sekä rakkauden että riitojen juhla. Riidasta on kokemusta ainakin eräällä Mumsnet-sivustolle kirjoittaneella äidillä, jonka joulupäivä oli päättynyt katastrofiin. Hän oli heittänyt aikuisen poikansa ulos kodistaan, koska pojan antamassa lahjassa ei ollut mukana korttia. 

Äidin mukaan hän olisi halunnut mieluummin kauniin kortin kuin lahjan, sillä hän esittelee kortteja mieluusti ystävilleen. 

– Tänä vuonna sain joulukortin kaikilta lapsiltani, paitsi yhdeltä. Poikani ei antanut minulle korttia vieraillessaan jouluna perheensä luona, äiti selittelee järkytystään.

Äiti ei pitänyt käytöstään kohtuuttomana

Kortin sijaan poika oli ottanut esiin lahjan ja ojentanut sen äidilleen. Äiti ei kiinnittänyt lainkaan huomiota lahjaan, niin järkyttynyt hän oli kortin puuttumisesta. Poika oli kertonut järkyttyneelle äidilleen, että oli lahjoittanut tänä vuonna kortteihin kuluvat rahat hyväntekeväisyyteen.

Selitys ei kuitenkaan miellyttänyt äitiä, vaan he päätyivät riitelemään äänekkäästi kesken joulun vieton.

– Käskin hänen poistua ja annoin hänen antamansa joululahjan takaisin. Minun lapsenlapseni olivat todella järkyttyneitä tästä.

Äiti lopettaa kirjoituksensa mainitsemalla, että hänen mielestä ei ollut lainkaan kohtuutonta odottaa korttia, sillä koko perhe oli täysin tietoinen hänen rakkaudestaan kortteja kohtaan. 

Nimimerkillä user1482716073 kirjoittanut äiti on herättänyt tekstillään paljon keskustelua. Useat kommentit kritisoivat äidin käytöstä asiattomaksi ja lapselliseksi. Kommentoijat kehottavatkin äitiä pohtimaan tarkkaan omaan käytöstään.  

Äiti palasi myöhemmin sivustolle kertoakseen ymmärtäneensä oman kohtuuttomuutensa. Hän oli kertomuksensa mukaan pyytänyt lahjaa takaisin pojaltaan, mutta poika ei ollut vastannut hänen yhteydenottoonsa. Tästä äiti saanee syyttää ainoastaan itseään.

Videokin sen todistaa, että äidit voivat hermostua milloin mistäkin.


Lähde: Metro

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.